Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Tuna bar: Možda su kuhar i svi konobari imali loš dan

Tuna bar
Foto: Marina Borovac
1/4
18.08.2020.
u 14:55

Možda su i kuhar i konobar imali loš dan, no jedna od poruka s ploče je i “ako ste nezadovoljni personalom, dovedite ga drugi put sa sobom”.

Sve su preporuke vodile na plažu, u Tuna bar. Većina je komentara o hrani bila pohvalna, a internet su preplavile kredom ispisane poruke na ploči na ulazu u bar poput “punjene paprike, platiš tri dobiješ dvije”, “govorimo sve jezike osim stranih”, “smanjili smo porcije, ali smo zato poskupili”.

Mediji su prenijeli i kako je ovdje bio golman Bayerna Manuel Neuer. I tako, dođeš pun optimizma, sjedneš na lijepu terasu i doživiš – katastrofu. Osoblja gotovo da je bilo više nego gostiju, srdačna konobarica je čavrljala s parom stranaca, druga je izlazila postaviti jedan po jedan ubrus, konobar je nezainteresirano hodao s tacnom i prišao nakon petnaestak minuta.

Na opasku o gladi kazao je da ima tuna steak i da je to manje-više to. Zatim dodao i da ima steak od sabljarke. Izbor je bila tuna (140 kuna). Možda su i kuhar i konobar imali loš dan, no jedna od poruka s ploče je i “ako ste nezadovoljni personalom, dovedite ga drugi put sa sobom”.

 

Ključne riječi

Komentara 2

GZ
Gza
22:48 18.08.2020.

Marina zar to je clanak?

Avatar EtTore
EtTore
14:48 20.08.2020.

Muljate i to jadnih gostiju sto ih ima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?