Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinuti su

Trudnica se požalila: 'Sama čekam dijete čiji tata nije u priči i zato se ne mogu riješiti svojih roditelja'

trudnica
Pixabay.com
20.05.2022.
u 13:30

Iako su dobronamjerni, jako su, kaže, zahtjevni i naporni, pa je u zadnja dva mjeseca, umjesto da dobiva na težini, počela mršavjeti.

Iako znam da mi treba biti drago što moji roditelji žele biti uključeni u moju prvu trudnoću, postaje mi zamorno planirati svoj život oko njihovih posjeta, napisala je jedna trudnica terapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre.

Trudnice imaju zaista čudnovate želje, jedu nezdravu hranu, kredu...

trudnica
1/9

Iako bi, kaže, trebala uživati u trudnoći, rastrgana je između posla, posjeta bolnici i svojih roditelja koji od kad su se 2016. godine razveli do nedavno nisu više od pet minuta proveli u istoj prostoriji.

- Imam 32 godine i trebam roditi u kolovozu - rekla je i dodala da bebin otac ne želi biti uključen, te da misli da je to razlog zašto joj roditelji stalno žele biti blizu.

Ipak, jako su, kaže, zahtjevni i naporni pa je u zadnja dva mjeseca, umjesto da dobiva na težini, počela mršavjeti.

- Objasnite svojim roditeljima da; koliko god cijenite njihovu podršku; trebate i odmor od njih, posebno sad prije nego što beba stigne - savjetovala joj je Deidre. 

Bez obzira koliko, kaže, brinu za nju i koliko joj žele pomoći, ona na prvo mjesto mora staviti sebe i svoje dijete, sada ali i zauvijek. Zato im mora na lijep način reći da joj treba malo prostora, te da će biti vremena za njihova zajednička druženja. 

- Iako otac vašeg djeteta ne želi biti uključen u djetetov odgoj, on i dalje prema njemu zakonski ima financijsku odgovornost - podsjetila ju je terapeutkinja.

Jednojajčane blizanke zaručene za istog muškarca: "Želimo biti trudne u isto vrijeme"

Ključne riječi

Komentara 1

SK
skupiduša
14:39 20.05.2022.

Ne zna cijeniti njihovu podršku. Itekako će ih trebati i biti sretna kada joj priskoče u pomoć. Teško je samoj majci othranjivati dijete i sve druge poslove obavljati. To će još vidjeti, sada je malo nervozna i objesna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije