Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U svega nekoliko sekundi

'Trebalo mi je 40 godina za naučim zatvoriti kutiju žitarica, ovo je moj trik'

Facebook
13.05.2020.
u 07:00

Nema više neurednih polica, rastvorenih kutija i posušenih žitarica.

Kada malo bolje razmislite, zaista nema smisla da se kutija žitarica više ne može više zatvoriti nakon što je otvorite. Navodno nije tako ni zamišljena. Žena je otkrila genijalan trik kako ih zatvoriti na pravi način, prenosi Metro.

Becky Holden McGhee objavila je fotografiju i video na Facebooku u kojem je prikazala kako zatvoriti kutiju žitarica i kako spriječiti neuredne police. "Trebalo mi je 40 godina, ali sada napokon znam pravilan način zatvaranja kutija s hranom. Genijalno, potrebno je svega nekoliko sekundi i nema više posušenih žitarica i rasturenih kutija koje me dočekaju svako jutro."

Trik pogledajte u videu:

Otkrila je da je prvi put ovaj trik otkrila na društvenim mrežama. "Naišla sam na objavu jedne žene koja je isprobala ovo i izgledalo mi je odlično." Idućeg jutra, nakon što je djeci dala  žitarice za doručak, Becky je probala trik anonimne autorice i uspjela!

Nakon što su je prijateljice zamolile da im snimi video u kojem pokazuje kako se to točno radi i objavi na Facebooku, njezina objava postala je viralna. Ljudi su pisali pozitivne komentare i pokazali kako su u šoku jer nisu prije znali za ovaj trik. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije