Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije uspjela

Osmislila trik kako nagraditi djecu za pospremanje smeća, ali nije sve išlo prema planu

Privatna arhiva
07.02.2020.
u 23:03

Htjela je svoju djecu naučiti pospremati iza sebe pa je na smeće zalijepila novac, ali ni to nije pomoglo.

Pospremanje kuće iza djece zna biti naporan posao, pogotovo ako su djeca mala i zaigrana. Jednoj majci dosadilo je svakodnevno skupljanje smeća iza svoje djece pa je odlučila provjeriti koliko će njenoj obitelji trebati da pospremi iza sebe. Osmislila je način na koji će nagraditi svoju djecu, ali nije sve išlo prema njenom planu, prenosi metro.co.uk.

Na smeće je zalijepila novac koji je osoba koja počisti mogla zadržati za sebe, ali nakon šest dana i dalje nitko nije počistio. Novac se nalazio u različitim prostorijama u kući, ali nitko iz njezine obitelji ga nije primijetio. Sada je zalijepila novčanice od 5 i 20 dolara, ali rekla je da će svakim danom povisivati zaljepljen iznos, sve dok netko od djece ne primijeti.

Na svom Facebook profilu objavila je slike smeća kroz tjedan dana, to jest podijelila je kako nitko iz njezine obitelji uopće nije primijetio da im je kuća neuredna i treba ju pospremiti. Njezina objava brzo je skupila puno komentara, a većina ljudi hvalila je njezinu ideju

Jedna korisnica je rekla: "Moja djeca bi vjerojatno podignula smeće, uzela novce i ponovno bacila smeće na pod te zaboravila na cijelu svrhu". Drugi korisnik je napisao: "U mojoj kući bi se smeće počelo razgrađivati. Nitko ga ne bi pokupio ni kada bi mu spasio život". Ostali su počeli dijeliti svoje trikove kako se nose za odogojem djece, a neki su se požalili kako nijedan trik još nije djelovao na njihove mališane.

Pogledajte kako se možete obući za samo 40 kuna:

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Mentat
Mentat
00:32 08.02.2020.

Na što su ovi roditelji spali danas. Lijepe lovu po smeću da im se djeca sagnu pokupit?! Jad od roditeljstva

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:44 08.02.2020.

Nisu kriva djeca, nego oni sami kao roditelji. Eto, objasnio sam vam!

DO
domxerex
02:05 08.02.2020.

Moji skupljaju svatko iza sebe a periodično i čiste kuću. Tko hoće voziti auto mora ga oprati. Inače neće dobiti. Ako im se ne sviđa neka se nose u hrabri telefon ali bez laptopa i mobitela. Da vidiš kako bi se svi predomislili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije