Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

TOP 5 stvari bez kojih ni ne pomišljajte na odlazak na plažu

Plaža
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/7
PR
Autor
PR članak
30.07.2014.
u 11:05

Pripremite se za ljetovanje koje ćete pamtiti i dragocjene trenutke — zabilježiti

Za odlazak na plažu nekome je dovoljno da preko ramena prebaci ručnik, dok drugima ni sva sila gadgeta neće biti dovoljna.

Izabrali smo za vas TOP 5 proizvoda uz koje će kupanje i sunčanje biti pravi doživljaj.

1. Bez fotića nikamo!

Doživljaje s ljetovanja valja zabilježiti

Predlažemo Nikon COOLPIX S2700 Purple.

Uz njega dolaze torbica i 4GB kartica GRATIS, a može se pronaći u online shopu Mondo.hr.

Foto: Mondo.hr

Tanki fotoaparat COOLPIX S2700 od 16 megapiksela kao stvoren je za vašu ruku. S uživanjem ćete posvuda sa sobom nositi ovaj izvanredno živopisan i elegantan fotoaparat. Objektiv NIKKOR sa 6x optičkim zumom jamči jasne fotografije i oštre HD videozapise, a pametne automatske funkcije omogućuju postizanje savršenih rezultata u svakoj situaciji. Tu su i zabavni filteri za uljepšavanje fotografija na licu mjesta.

2. Što je žena bez kreme za sunčanje?

O opasnostima sunčeva zračenja sve nam je poznato pa na plažu bez kreme sa zaštitnim faktorom nije preporučljivo ni krenuti. Također, kremu za sunčanje preporučuje se nanijeti i na kopnu, pa čak i kad je oblačno.

Bottega Verde ' SOL Leucoselect' poklon paket za sunčanje

Foto: Mondo.hr

SOL Leucoselect - Mlijeko za sunčanje SPF30, UVA/UVB, s Leucoselectom i Aloe Verom, antioksidativno, idealno je za osjetljivu kožu.

Sprej za sunčanje/brzo tamnjenje, SPF10, sa uljem brazilskog oraha i marakuje, sadrži Unipertan koji ubrzava,pojačava i čini preplanulu boju još trajnijom. Zaštitni balzam za najdelikatnija područja lica, a posebno za područje oko očiju, SPF50+, s Leucoselectom i vitaminima C i E. U paketu dolazi i termo torba za plažu i odličan tirkizni lak za nokte.

3. Djevojke u ljetnim haljinama volimo!

Haljina je omiljeni ljetni odjevni predmet. Odjenite je za odlazak na plažu danju, ali i za večernju šetnju. Prugice su i ove sezone pravi ljetni hit!

Miss Selfridge 'Block Stripe Bodycon' haljina

Foto: Mondo.hr

Ova mornarska haljina jednostavnog kroja i ugodnih materijala idealna je za tople ljetne dane. Kombinirajte je uz jednostavne japanke za plažu ili ljetne šetnje, a uz prikladne sandale i lagani blejzer transformirajte ju u kombinaciju za gradske varijante.

4. U Hollywoodskom stilu!

Filmske zvijezde sunčane naočale ne skidaju s nosa ni kad padne mrak, no vi ne morate ići tako daleko. Pobrinite se da danju uvijek sa sobom imate omiljeni model.

Vogue sunčane naočale

Foto: Mondo.hr

5. Za korak lak

Japanke nikad ne izlaze iz mode, a uz to su udobne i odlično izgledaju.

Ipanema Brasil Bicolor Unsx SS14

Foto: Mondo.hr

Sve za plažu i ljeto potražite u online trgovini Mondo.hr

>>Ovo je 10 najljepših plaža na hrvatskom Jadranu!

>>Evo kako ljeta provode sezonci na Jadranu: Ne stignemo se okupati, ali zato je zarada dobra

>>Pet kostima, ukrasi za kosu? Evo što biste zaista trebali imati u torbi za plažu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?