Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prpiremite se

Pet kostima, ukrasi za kosu? Evo što biste zaista trebali imati u torbi za plažu

Torba za plažu
Foto: Nikola Zoko/Carpisa/Yamamay
1/3
04.06.2014.
u 11:13

Kako biste lakše shvatili koje bi se sitnice trebale naći u vašoj torbi za plažu sadržaj potrebnih stvari povežite s vremenom kojeg provodite na plaži

Nosite li samo manji ručnik i sunčane naočale ili veeeeliku torbu u koju natrpate sve što bi vam eventualno moglo zatrebati i uživate u činjenici da na ramenu nosite 'Super sag'?

Odlazak na plažu i nošenje sitnica u torbi trebalo bi nalikovati pametnom slaganju kofera odnosno reduciranjem nepotrebnih sitnica koje nosite, a koje nikad ne upotrijebite. Možda mlijeko za tijelo nakon sunčanja nije teško za nositi, ali nije mu mjesto u torbi za plažu. Isto tako, nije vam potrebna velika boca za vodu, pet kupaćih kostima, nekoliko ukrasa za kosu…

Što onda ponijeti?

Kako biste lakše shvatili koje bi se sitnice trebale naći u vašoj torbi za plažu sadržaj potrebnih stvari povežite s vremenom kojeg provodite na plaži. Svaki dan ispraznite torbu kako ne biste 'vukli' hrpu nepotrebnih sitnica sljedećih dana (posebno skupljate li kamenčiće, školjke..).

Boravite li na plaži cijeli dan uživajući u kombinaciji sunčanih dijelova i hladovine krenite na plažu u kupaćem kostimu i haljinici, a u torbu ubacite još jedan i kratke hlačice koje će vam dobro doći kada se odlučite otići na pauzu za ručak ili kavu u baru na plaži. Ponesite i veliki ručnik, kremu za sunčanje, ulje za kosu, balzam za usne- to je jedina kozmetika koja vam je potrebna.

Foto: Nikola Zoko/Carpisa/Yamamay

Novčanik, bocu vode (neka bude manja jer lako možete ponovo uliti vodu) i eventualno neke grickalice. To je sve što vam je potrebno za boravak na plaži. Ljetujete li u velikom gradu pa na kupanje idete nakon što u staroj gradskoj jezgri popijete kavu s prijateljicama pazite da ste pristojno odjevene. Posebice ako volite pomalo neobične i seksi kupaće kostime. Na plaži su oni prava bomba, a u gradu najveća modna pogreška koju možete učiniti.

Upravo zato, preko seksi kupaćih kostima odjenite pristojnu ljetnu haljinu koju ćete začiniti većom torbom za plažu koja ima bočne pretince u koje stavite novac, ključeve od apartmana, mobitel. Uz nezaobilazan veliki ručnik za plažu potrebno vam je sredstvo za sunčanje i losion nakon sunčanja kako biste nahranili kožu prije povratka kući (posebno iskoristite tuševe na plaži) i u miru popili još jedno piće u gradu nakon povratka s plaže.

Za one koje su se došle zabaviti na more, kupanje počinje u kasnijim večernjim satima i najčešće se spaja s izlaskom. Ako ste jedna od takvih nabavite stiliziranu torbu za plažu koja može poslužiti i kao torbica za izlazak. Već na plažu krenite stilizirane- u kupaćem kostimu koji može biti seksi top, mini suknjici i japankama. U torbu ubacite štikle, osnovnu šminku, mlijeko za njegu tijela nakon sunčanja (posebno proizvod koji vraća koži sjaj).

Upravo uz pomoć malih saveznika pretvorit ćete se u pravu modnu kameleonku.

Foto: Nikola Zoko/Carpisa/Yamamay

Savjeti za mame na plaži

Ako je ovo vaše prvo ljetovanje s mališanima kontrolirajte ono što nosite sa sobom - potrebne su vam ležaljke (za svaku odraslu osobu po jedna), kostim, po jedan ručnik za svakoga, plus jedan više za mališana. Za dijete ponesite šeširić, kremu za sunčanje, vodu i igračke s kojima će se zabaviti na 'suhom'.

Ne nosite sve odjednom- svaki dan ponesite nešto s čime će se dijete igrati dok sjedite u hladovini. Ponesite i neke igračke koje nisu za plažu ( automobil, drveni vlak, lutke…). U torbu za plažu sakrijte i skriveno blago ( nekoliko flastera, sprej za rane, gel protiv uboda insekata, posebno osa) koje vam može ponekad zatrebati. Ne zauzima puno mjesta, a od velike je koristi.

Više modnih savjeta potražite na online savjetovalištu ModniAlmanah.com

>>Ako ćete osvježenje potražiti na bazenu, budite oprezni! Infekcije vrebaju

>>Voda na Jarunu i Bundeku sigurna je za kupanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije