Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biznis za slavne

Tko su najveće zvijezde modnih i beauty kampanja u 2011. godini

reklame (1)
Foto: vl
1/14
26.04.2011.
u 00:01

Hollywoodske glumice poput Julije Roberts, Nicole Kidman i Charlize Theron godinama imaju ugovore s istim kućama, što ne znači da se mlade snage nisu ubacile u igru

Da su kampanje i te kako unosan biznis pokazuje i primjer Angeline Jolie koja je, kako je ovih dana objavljeno, s Louis Vuittonom sklopila ugovor od 10 milijuna dolara kako bi ih reklamirala. 

Zvijezde iz naše fotogalerije, sigurni smo, nisu na svoje račune upisale tako izdašan iznos, ali vjerujemo da su si pristojno podebljale bankovne račune. I dalje je po količini snimljenih reklama na samom vrhu Kate Moss (Diorov ruž, Vogueove naočale, Liu Jo, Longchamps...), a čini se kako joj za vrat puše Lara Stone (Prada, Calvin Klein...). Karolina Kurkova ove godine reklamira Max Maru, ali i Jean Paul Gaultier i to zajedno s mladom manekenskom senzacijom Andrejom Pejićem.

Hollywoodske glumice poput Julije Roberts, Nicole Kidman i Charlize Theron godinama imaju govore s istim kućama (Lancome, Omega, Dior), što ne znači da se mlade snage nisu ubacile u igru.

>> Primjerice, Blake Lively postala je novo lice Chanelovih torbica Mademoiselle.

Natalie Portman lice je parfema Dior Cherie, a tko koga reklamira detaljnije pogledajte u našoj fotogaleriji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije