Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super vijest

Tinder ima novost: Možete blokirati bivše partnere kako vam ne bi smetali u pronalasku novog

Shutterstock
10.06.2021.
u 16:30

Nije baš najugodnije kada vidite da bivši ili bivša traže nove ljude putem aplikacije za spojeve.

Sresti bivšeg ili bivšu uživo nije baš najugodnija situacija, ali nekima je još gore vidjeti njihov profil na aplikaciji za spojeve - pogotovo ako se prekid nedavno dogodio. Kako bi spriječili 'ometanje' i otežan pronalazak novog partnera, Tinder je ponudio jednu potpuno neočekivanu opciju - od sada na dalje možete blokirati bivšeg partnera. 

Nova studija: Bolje je primiti cjepiva različitih proizvođača, nego dvije doze istog!

Sve što trebate napraviti je otići u postavke profila i pronaći opciju 'blokiraj kontakte'. Odaberite broj bivšeg, odnosno bivše u imeniku, a zatim i rješenje koje želite - da vi ne vidite njih ili oni vas.

To možete napraviti s bilo kojim kontaktom, što olakšava situaciju onima koji nemaju Tinder jer ne žele da ih pronađu prijatelji ili kolege, prenosi LADbible.

Upoznali se na Tinderu, šalili se da će biciklirati svijetom, a nisu ni sanjali što će se dogoditi:

1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije