Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suludo ili genijalno?

Tiktokerica pokazala svoj jedinstveni način glačanja posteljine: 'Peglam je nakon što složim krevet!'

TikTok/@yas.jd
06.07.2022.
u 14:30

Ja radim isto to i budim se 30 minuta ranije da to učinim prije nego izađem, kako se ne bih vratila kući i našla izgužvane plahte napisala je jedna pratiteljica.

Obožavateljica čišćenja Yasmin na svom je TikTok profilu @yas.jd pokazala svoju jednostavnu rutinu glačanja posteljine koja je podijelila mišljenja korisnika društvenih mreža.

Ona naime posteljinu pegla nakon što ju nakon pranja vrati na krevet, a mnogi se nisu mogli odlučiti što misle o jedinstvenoj ideji.

Genijalan razlog da u perilicu rublja ubacite - crni papar!

1/6

Postupak je Yasmin pokazala u videu u kojem posprema krevet pa uključi peglu i pegla nabore namještene i složene posteljine. 

- Tko još pegla posteljinu nakon što pospremi krevet? - pitala je svoje pratitelje i zaključila kako bi možda trebala kupiti glačalo na paru.

A dok se nekima ideja svidjela pa su komentirali kako ne mogu vjerovati da se toga nisu i sami već dosjetili, drugi nisu bili tako impresionirani.

@yas.jd I should probably buy a steamer #apartmentaesthetic #homeinspo #bedroomdecor ♬ original sound - Keela 💕

- To je zapravo genijalno! - napisala je jedna korisnica.

- Ja radim isto to i budim se 30 minuta ranije da to učinim prije nego izađem, kako se ne bih vratila kući i našla izgužvane plahte - rekla je druga.

.- Definitivno to morate raditi s peglom na paru za vertikalno peglanje; taj aparat mijenja život! - piše treća, a prenosi The Sun.

Čaše su vam 'zamagljene' od kamenca? Ovaj prirodni proizvod savršeno će ih očistiti

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:04 08.07.2022.

Ha ha ha nisam luda da glačam postaljinu još.Samo ona neka glača kad nema pametnijeg posla.Mozda glača i prsluke si ili od muža čarape.Ja ništa ne glačam osim hlače majice neke haljine koje se gužvaju i to je to što ja glačam drugo ništa.Pa neidem sa postaljinom na izložbu da i to glačam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije