Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMIŠLJATO

Tiktokerica otkrila zanimljiv trik kojim ćete pronaći odgovarajuću nijansu pudera: Potrebna vam je samo kamera telefona

Tik Tok
29.04.2022.
u 12:30

Ponekad je vrlo teško naći pravu nijansu pudera, no postoje određeni trikovi koji nam mogu pomoći u pronalasku one koja nam savršeno odgovara

Jeste li ikada imali problema s pronalaskom savršene nijanse pudera? Jedna djevojka na Tik Toku je podijelila pametan trik koji će vam brzo otkriti vašu točnu nijansu pudera, a sve što vam je potrebno je kamera vašeg telefona..

Kako prenosi The Sun, tiktokerica Katie Brooks demonstrirala je kako prvo trebate snimiti selfie svoga lica na prirodnom svjetlu pomoću Instagram aplikacije. 

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

- Odaberite bež boju sa strane u alatu za crtanje, i pažljivo gledajte koja nijansa najbolje odgovara vašem licu. Pripazite na to da svaki put snimite sliku zaslona kako biste si sve spremili i zatim kliknite na album sa slikama i zumirajte si te nijanse koje ste prethodno spremili - napisala je Katie u videu. 

Zatim je u videu stavila sliku s interneta gdje su prikazani i objašnjeni tonovi i podtonovi kože, a pored svakog tona je nijansa pudera koja je odgovarajuća za njega. 

- Usporedite tu sliku s interneta s onime što ste slikali na kameri i dobit ćete svoju savršenu nijansu - dodala je u videu.

@katie11024 Here to serve and save lives xx #fyp #foryou #trending #LiveForTheChallenge #foundationhack #harrystyles ♬ As It Was - Harry Styles

Mnogi su joj u komentarima zahvalili za ovaj domišljati trik, a video je ubrzo skupio preko 1,5 milijuna pregleda. 

- Ovo je jako pametno - napisala je jedna korisnica.

- Ovaj trik može pomoći, ali bolje je ako umjesto čela promatrate boju kože kod linije čeljusti dok ste potpuno okrenuti prema prirodnoj svjetlosti, da se ne bi dogodilo da vam puder ne odgovara boji kože na vratu - savjetovala je druga korisnica. 

Nedostaje vam energije kroz dan? Pojačajte je s ovim stvarima - umjesto nekoliko šalica kave.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije