Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domišljato

TikTokerica otkrila genijalan trik s kojim odmah zna je li suprug obavio kućanske poslove

tiktok/chrissy.j.xx
22.11.2021.
u 14:30

Samo da budem sigurna, ipak je xbox bio uključen kad sam otišla - rekla je u videu u kojem ispod stvari prosipa šljokice.

Jedna je žena na svom TikTok računu @chrissy.j.xx s pratiteljima podijelila kako zna je li joj suprug čistio po kući kako je i obećao, a za njen su maštoviti način neki muškarci na TikToku zaključili da je uvredljiv. 

Korisnica Chrissy J objasnila je da je 'tata obećao da očistiti kuću dok ona izvede djecu van', a da se uvjeri da posao stvarno i obavio, po kući je na nekoliko mjesta prosula ljubičaste šljokice.

@chrissy.j.xx

the Xbox was on when I left .. 🤔🤭🤣 ##familylife ##familychallenge ##forfun

♬ THATS WHAT I WANT - Lil Nas X

- Samo da budem sigurna, ipak je Xbox bio uključen kad sam otišla... - rekla je u videu u kojem šljokice stavlja ispod svijećnjaka, difuzora i bočice multivitamina.

- Ja bi se osobno uvrijedio kad bi me žena ovako provjeravala - napisao je jedan korisnik i dodao da možda 'jadan suprug baš te stvari neće ni pomaknuti'.

- Zašto mu radije ne kažete točno što želite da očisti? - pitao je drugi, no bilo je i onih koji razmišljaju poput nje.

- Većinu muškaraca treba provjeravati, a ne govoriti im kako cijenimo što su to uopće napravili! - napisala je jedna žena i dodala da njenom suprugu treba tjedan dana samo da opere suđe.

- Žalite ga kao da ga je čekao veliki nered, možda žena ima dobar razlog zašto misli da on neće čistiti, a reći će da je - napisala je druga i složila se da se 'mnogim muškarcima ne može puno toga povjeriti, pa čak ni jednostavni zadaci poput čišćenja'...

 Broj razvoda udvostručen, a brakova prepolovljen

1/2
.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije