Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ususret ljetu

TikTokerica oduševila s jednostavnim vježbama za ravan trbuh, isprobajte!

TikTok/ tiktokqueenager
06.06.2021.
u 07:00

Ako ovo ponavljate svakodnevno, rekla je. vrlo brzo ćete vidjeti promjene na trbuhu, a mnogi su TikTokeri komentirali da im slične vježbe pomažu i kod boli u leđima

Učiteljica plesa Tracey-Ann Roman otkrila je nedavno kratki i jednostavni trening za koji se kune da vodi do ravnog trbuha koji je - posebno kako se bliži vrijeme skidanja u badiće - želja mnogih žena.

Roman je na zato na TikToku podijelila nekoliko laganih vježbi za postizanje ravnog trbuha bez trbušnjaka ili odlaska u teretanu, a naglašava kako se s njima jačaju mišići koji podržavaju zdjelicu, podupiru organe i pomažu da izbjegne bol u leđima..

Prvo uspravnih leđa sjedne na stolac, s rukama ravno iznad glave, koje tako treba držati minutu do dvije ili dok ne osjetite grčenje u mišićima.

@tiktokqueenager

So glad I found this 😅❤️ ##workout ##abworkout ##nositups ##nogym ##healthylifestyle ##fyp

♬ original sound - Motivationaldoc

Nakon toga, dok su joj ruke još u zraku a leđa uspravna, podiže jednu pa dugu nogu i svija ih u koljenima, što preporučuje ponoviti 20 puta.

- Sad se povucite skroz do kraja stolca, ruke ispružite ravno pred sebe, a tijelo povucite naprijed, pa vratite natrag - kaže Roman i savjetuje da svaki put napregnete i trbušne mišiće i napravite opet 20 ponavljanja.

Više ljudi umire svake godine od prekomjernog rada nego od malarije

1/2

Ako ovo ponavljate svakodnevno, rekla je. vrlo brzo ćete vidjeti promjene na trbuhu, a mnogi su TikTokeri komentirali da im slične vježbe pomažu i kod boli u leđima.

- Počela sam prije tjedan dana i već sam izgubila 4 cm oko struka, tako da stvarno djeluje, ali treba biti ustrajan - napisala je jedna pratiteljica.

Kuhar pokazao kako najjednostavnije izvaditi sjemenku iz avokada!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije