Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORISNICI PODIJELJENOG MIŠLJENJA

Tiktoker otkrio trik za lakše rezanje smrznute pizze: 'Samo ju snažno lupite!'

Tik Tok
27.04.2022.
u 12:30

Otkako je Eric objavio svoj video, pregledan je nevjerojatnih  2,8 milijuna puta

Jedan je muškarac na Tik Toku otkrio je zanimljiv trik koji bi trebao pomoći da smrznuta pizza kad ju izvadite iz pećnice bude savršeno narezana, za što ćete trebati svega nekoliko sekundi. Kako prenosi The Sun, Eric Grant na svom Tik Tok profilu objavio je video u kojemu je objasnio svoj trik za lakše rezanje smrznute pizze

Evo što radite krivo kada kod kuće pečete pizzu

1/6

- Sljedeći put kada budete pekli smrznutu pizzu, prije pečenja ju stavite na rub kuhinjske plohe (tako da polovica ne dodiruje plohu) i snažno šakom udarite po jednoj strani - kaže Eric Grant u videu, demonstrirajući to što govori. 

On zatim okrene pizzu pa udari i drugu polovicu pizze koja visi s kuhinjskog pulta, a na taj će način pizza  već izrezana kada ju izvadite iz pećnice i ne morate brinuti da će vam se dodatci 'raspadati' ili lijepiti za nož.

Također, tak će zauzeti i manje mjesta pa ju možete staviti i u manje pećnice, tave i mikrovalne..  

- Evo, pogledajte kako je savršeno. Bez ikakve muke i možete ju odmah početi jesti - dodao je na kraju videa.

 

@trendkings

Okay definitely the only way!

♬ original sound - Eric Grant

- I ja to uvijek radim, drago mi je da nisam jedina - napisala je jedna korisnica.

- Volio bih da sam ovo vidio prije nego što sam 45 minuta pokušavao rezati smrznutu pizzu na pola kako bih ju mogao staviti u malu fritezu - komentirao je drugi korisnik. 

- To funkcionira samo ako stavljate pizzu na pladanj za pečenje ili na tavu, a ne izravno na rešetku - dodao je treći, a otkako je Eric objavio svoj video, pregledan je nevjerojatnih  2,8 milijuna puta. 

TikTokerica spravlja hipnotizirajuće torte: Njene 'kreacije' prate milijuni! 😍

Ključne riječi

Komentara 1

BR
brzizestok
13:25 27.04.2022.

Veleum

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije