Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIJA TO DOPUSTITI

'Suprug me varao sa ženom koja je nedavno preminula: Sad me njihovo dijete želi zvati mama!'

Shuttershock
25.04.2022.
u 14:30

Razvela se od njega prije četiri godine, a zajedno imaju četvero djece pa ne želi preuzimati odgovornost i za dijete koje je on dobio s drugom ženom

Jedna je majka na Redditu ispričala kako odbija dopustiti da ju dijete njezinog supruga i njegove preminule ljubavnice zove mama. U svojoj je objavi objasnila i da se, čim je saznala za njegovu prevaru, razvela od svog muža, piše The Sun

To je, kaže, bilo prije četiri godine, a s njim i sama ima četvero djece pa ne želi preuzimati odgovornost za dijete koje je njezin bivši muž dobio s drugom ženom.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

- Imao je aferu koja je trajala dugo, a njegova ljubavnica je zatrudnjela. Rodila je djevojčicu, a kad je navršila godinu dana mama joj je preminula. Osim mog bivšeg muža i njegove obitelji, to dijete nema nikog drugog jer je mama odrasla u domu i nije imala obitelj - napisala je.

Čim ju pogleda u njoj vidi samo izdaju svog bivšeg muža. Ipak, godinama je bila s njom u kontaktu, a djevojčici je to bilo dovoljno da ju počne zvati 'mama'.

- Rekla sam joj da ja nisam njezina mama i da me zove mojim imenom. Jednom je trčala prema meni i zazvala me mama, pa se rasplakala kad ju nisam htjela povesti kući sa sobom - dodala je.

Njezin bivši suprug ju je pitao može li ju dijete zvati 'mama' što je ona odmah odbila. Rekao joj je da malena vidi kako se ona obraća svojoj djeci i kako ih voli i da ju to buni i boli. Htio je da ju uzme k sebi na nekoliko dana i da joj dozvoli da ju zove mama jer je ona 'mala i ne zna što se događa'. 

- Odgovorila sam mu da to apsolutno ne dolazi u obzir i da mi je žao što je ostala bez majke ali da održavam vezu s njom samo zbog naših sinova. Na to mi je uzvratio da nemam srca - nastavila je.

Ubrzo su korisnici Reddita u komentarima ženi počeli izražavati podršku, pa su joj pisali da je u potpunosti u pravu što se ponaša tako. 

- Šteta što se ne možete rastati dvaput od njega! - našalila se jedna korisnica.

- On joj mora reći o njezinoj majci i objasniti joj da njezina braća imaju drugu mamu. Malena je nedužna u svemu ovome ali ni vi joj niste dužni biti roditelj - dodala je druga.

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
15:47 25.04.2022.

Reci mu nisam.ti mama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije