Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao slikarsko platno

Tetovirao se ukupno 1200 sati; a sada je pokazao kako je izgledao prije: 'Različite osobe!'

Instagram/@remy__ivan
01.08.2022.
u 15:30

Uvijek postoji neki detalj koji bih htio dodati. Samo mi je, priznajem, sve teže pronaći prazno mjesto, napisao je.

Kanađanin Remy pohvalio se na Instagramu svojim tijelom prekrivenim tetovažama, a otkrio je i da je, da bi izgledao kako izgleda, u stolici tattoo salona proveo proveo nevjerojatnih 1200 sati.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti

1/11

Koža mu je tako gotovo cijela u modroj boji tinte i tetovaže mu se protežu od stopala do brade, a na Instagramu je uz svoju noviju fotografiju objavio i jednu od prije nekoliko godina, prije nego što je odlučio svoje tijelo koristiti kao slikarsko platno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Remy (@ephemeral_remy)

- Kao dvije različite osobe! - komentirao je jedan pratitelj.

- Super si, samo tako nastavi... Izgledaš puno bolje nego prije - poručili su mu na instagramu, a Remy je najavio i da s veličinom površine tijela prekrivenom tintom planira ući u Guinnessovu knjigu rekorda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Remy (@ephemeral_remy)

- Vrijeme potrebno da se tamo stigne je nebitno.Znam kamo idem, pa nije važno koliko će mi trebati; najvažnije je uživati u putovanju - napisao je na svom profilu gdje redovito pokazuje svoje nove tetovaže.

- Koliko još tetovaža planiraš napraviti? - pitali su ga korisnici na Instagramu.

"Uvijek postoji neki detalj koji bih htio dodati. Samo mi je, priznajem, sve teže pronaći prazno mjesto", odgovorio je Remy kojem su čak i pazusi prekriveni tetovažama.

Kakva vještina! Julie (39) pokazala je kako je snimila svoj naopaki ples na šipci

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije