Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarno?

Na stopala si je tetovirao omiljene 'Nikeice': 'Zašto bi svako malo kupovao nove...'

TikTok
15.06.2022.
u 15:30

Trebalo je oko dva sata za crtanje i još osam sati za tetoviranje na obje noge.

Tattoo umjetnik Dean Gunthe (34) upotrijbio je svoje umjetničke vještine kako bi klijentu na stopalima nacrtao tenisice, prije nego što je tintu učinio trajnom i stvorio čudnu, ali impresivnu iluziju.

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Dean; koji je podrijetlom iz Bellvillea u Južnoj Africi, a zadnjih pet godina živi u Velikoj Britaniji; postao je nedavno viralan nakon što je jednom klijentu na prsima istetovirao realističan six-pack, no njegov je najnoviji projekt još bizarniji.

“Želio sam stvoriti iluziju da nosi cipele i dok nema ništa na nogama. Definitivno će vas natjerati da dvaput pogledate", rekao je za Mirror i objasnio da je bilo zahtjevno tetovirati bez šablone; morao se, kaže, pobrinuti da bez greške prati konturu tijela jer šablona na stopalima ne bi puno pomogla.

@dean.gunther who needs shoes if you can permanently tattoo them to your feet.#shoestattoo#art#tattoo#nike@nike ♬ ALMOST HOME - Mad Adix, Marc Steinmeier

Inače vlasnik tattoo studija pod DG Tattoo Art prvo je, kaže, pronašao dizajn koji se njegovom klijentu najviše sviđao, a zatim dobro promotrio sliku pa je rukom muškarcu tetovirao direktno na stopala, što je trajalo punih osam sati.

- Umoran je od plaćanja cipela, pa je odlučio tetovirati svoj omiljeni par 'Nikeica' našalio se, dodavši kako će mu tenisice koje to nisu 'barem biti dobra tema za početak razgovora i 'probijanja leda' s nepoznatim ljudima. "A što je još važnije, i ženi se sviđa!"

Umjetnik je svoju kreaciju podijelio na TikToku gdje je prikupio više od dva milijuna pregleda, a mnoge je korisnike oduševio njegov jedinstveni i pamtljivi dizajn.

Majka (32) ima 12-ero djece: 'Bila sam trudna četiri godine za redom'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije