Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li među njima?

Teško ih je osvojiti: Ovi horoskopski znakovi imaju iznimno visoke standarde i ne pristaju na kompromis

shutterstock
23.01.2021.
u 07:00

Znaju što žele i neće pristati za manje

Često čujete da ste jako izbirljivi u pronalasku partnera i da imate visoke standarde? Jednostavno nikada nećete napraviti kompromis čak i ako to znači beskrajno čekanje savršene osobe. Bilo da se radi o njihovim osobinama, izgledu ili statusu, želite sve najbolje, a ako ne odgovaraju niti jednom standardu, to će biti kraj za vas. U tome, kako tvrde stručnjaci, ulogu ima i astrologija, pa je možda za sve kriv vaš horoskopski znak, prenosi Pinkvilla. Ako ste se pronašli u ovom uvodu, provjerite jeste li zaista jedna od jako izbirljivih osoba kada je u pitanju ljubav.

Bik
Bikovi paze da nikada ne nasjedaju na pogrešnu osobu. Prvi potez povuku tek kad znaju da ta osoba odgovara njihovim kriterijima idealnog partnera i kad pronađu savršenu osobu, potrudit će se kako bi to uspjelo.

Doznajte kojeg biste kućnog ljubimca trebali imati prema svom horoskopskom znaku:

1/2

Škorpion
Škorpioni su strastveni i intenzivni što se tiče romantike. Stoga bi moglo biti malo teško povjerovati, ali Škorpioni imaju nevjerojatno visoke standarde i jednostavno nisu spremni na bilo kakav kompromis. Znaju što žele i neće pristati za manje.

Strijelac
Strijelci su vrlo izbirljivi što se tiče odabira romantičnog partnera. Imaju tu ideju savršenog pojedinca i nju su zapisali u kamenu! Nikad neće pristati na manje čak i ako to znači biti dugo sami.

Jarac
Jarci imaju popis osobina koje žele kod svog partnera. Sigurni su i pouzdani ljudi kojima se zapravo ne žuri pronaći partnera. Stoga oni mogu lako pričekati osobu koja bi odgovarala njihovim nerealno visokim zahtjevima.

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike:

Komentara 2

MO
montello
19:53 23.01.2021.

nema tu znak sve je do osobe

Avatar Drago2603
Drago2603
11:46 23.01.2021.

Znam da ću zaraditi žuti karton zbog komentara. Novinari pišete gluposti !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije