Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milano Fashion Week

Talijanski su dizajneri digli spomenik ženstvenosti i povratku oblina

Prada
AFP
02.03.2010.
u 09:09

Kolažirani Fendijevi krzneni ogrtači i kragne-stole skrivaju sjajnu Lagijevu kolekciju čija ženstvenost otkriva osnovne smjernice sezone: minimalizam, klasiku, strogost, ali i izrazito ženstven seksepil.

Moda je iznova podivljala! Pravo divlje krzno na milanskom je, naime, tjednu mode bilo hit! Gucci, Dolce i Gabanna, a prije svih Lagerfeld za Fendi, nemilosrdno su navalili s jednim od najjačih modnih mamaca za žene. Gotovo je! Pećinski su modni atavizmi snažno razbuđeni, jer ono što nude Gucci i Fendi čista je modna droga.

Kuća Fendi, za koju dizajnira Karl Lagerfeld, izjavila je da su pelc i luksuz ovaj put u drugom planu. Jesu, ako ste slijepi i ako nikad niste čuli za Prijatelje životinja.

Ženstveni seksepil

Kolažirani Fendijevi krzneni ogrtači i kragne-stole skrivaju sjajnu Lagijevu kolekciju čija ženstvenost otkriva osnovne smjernice sezone: minimalizam, klasiku, strogost, ali i izrazito ženstven seksepil.

Mini, ali i midi

Toga se drže i Donatella Versace, i Miuccia Prada. Guccijeva Frida Giannini sasvim je jasna:
– Radim haljine za odrasle, zrele žene, kakva sam i sama postala. Prednjače siva, bež, plava, crna i bijela. A mini dužine iznenađujuće su utješne!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije