Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vesta za olimpijce

Tako je ružna, a već se rasprodala: Vesta iz Sočija stoji gotovo 20.000 kuna

Ralph Lauren
Foto: ebay
1/6
10.02.2014.
u 09:31

Pletene veste u bojama američke zastave Ralpha Laurena kao suho zlato

Pletene veste koju su američki olimpijci nosili na otvaranju Zimskih olimpijskih igara u Sočiju podijelila je javnost.

Dizajn potpisuje sveamerički dizajner Ralph Lauren, no dok jedni u odjeći koju je namijenio američkim olimpijcima prepoznaju njegov rukopis, drugi se pitaju "je li ove veste isplela Laurenova mama?". Ružne ili lijepe, stoje kao suho zlato.

– Oh, ne! Zašto američka ekipa nosi ovakve veste? – pitanje je koje se proširilo Twitterom, a brojni su korisnici dizajn Ralpha Laurena proglasili ružnim, uspoređujući veste za olimpijce s prezrenim "božićnim puloverima".

No, pletene veste u bojama američke zastave gotovo su rasprodane. Na internetskoj stranci Ralpha Laurena pulover kojem je cijena oko 3360 kuna (590 dolara) više nije dostupan, no može ga se kupiti na eBayu.

Cijena je paprena – pulover se prodaje za 19.600 kuna (3500 dolara)!

Tko voli, nek izvoli!

Foto: ebay

>>Zimske olimpijske igre - Soči 2014

>>Pet komada koje morate izbaciti iz svog ormara! Odmah!

Komentara 4

KO
kolarjeva3
09:55 10.02.2014.

Da je kockaste boje bilo bi OK !!

DU
Deleted user
09:41 10.02.2014.

...zašto je ružna? Valjda zato što nije u duginim bojama?

OK
okvardz
10:13 10.02.2014.

Ameri su ponosni što su Ameri bez obzira koliko su zla ovom svijetu nanesli i kupuju svoje.Mi Hrvati pljujemo po svom i sramimo se svojih kockica jer nas svi poznaju po tome umjesto da smo ponosni jer Hrvati su u cijelom svijetu cijenjeni radnici i stručnjaci.O ljepoti nečemo jer netko voli slano a netko slatko ja ju osobno nebih kupio pošto nije Hrvatska.Hrvatska prije,Hrvatska danas i Hrvatska poslije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije