Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez srama

Svaki dan krali trudnici ručak na poslu, uslijedilo je iznenađenje kada su doznali tko to radi

Shutterstock
11.03.2019.
u 14:27

Obavijestila je nadređene, ali i ostale kolege o problemu s kojim se bori kako bi se lakše pronašao lopov.

Ako radite u uredu i volite od kuće nositi pripremljene obroke, zasigurno vam se barem jednom dogodilo da vam je netko "čvaknuo" jelo ili ste ostali bez soka i sl.

A ako ste trudnica kojoj netko tako krade hranu, onda ste zasigurno itekako frustrirani i ljutiti. Barem se tako osjećala jedna trudnica, čiji je muž kuhar i koji joj je spremao jela koje je nosila sa sobom u ured. No netko joj je krao hranu.

Frustrirana, počela je ostavljati poruke na svojim paketićima s jelom da je to obrok za trudnicu i moli da joj ga nitko ne dira.

No hrana je i dalje nestajala, a nesretna trudnica nastavila je nositi jelo u nadi da joj taj dan nitko neće uzeti ručak. Ili barem otvarati kutiju i uzimati ponešto od njena obroka. I ostala bi razočarana.

Obavijestila je nadređene i ostale kolege o problemu s kojim se bori kako bi se lakše pronašao lopov. Obavijestila je i kolege da će im njen suprug rado pripremiti obrok po prihvatljivoj cijeni. Neki od kolega razveselili su se tom mogućnošću, ali ručak trudnice i dalje je bio na meti uredskog lopova. 

Iz Odjela za upravljanje ljudskim resursima odlučili su stati na kraj bezobraznim kolegama te su postavili kamere kako bi ulovili lopova. Pokazalo se da je riječ o ženi u srednjim godinama na višoj poziciji koju je čekalo unaprjeđenje. No umjesto toga dobila je otkaz, ispričala je trudnica na Redditu svoju priču, prenosi Metro. 

Pogledajte i video Putnica izbačena iz aviona – Pljuvala, vikala i vrijeđala putnike

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:13 11.03.2019.

Eto..... gladne oči

DU
Deleted user
21:23 11.03.2019.

mogli su u hranu stavit feferon, to je slatka osveta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije