Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

`Zgodan sam i to je moje prokletstvo. Mijenjam žene kao čarape`

Osjeća veliku krivnju, a oženio se prošle godine jer mu je dosadilo stalno biti sam. Iako je okružen s toliko žena, osjeća se usamljeno.
10. ožujka 2019. u 16:22 24 komentara 37780 prikaza
Foto: Getty Images

Imao sam odličan seksulani život sa svojom ženom, ali to me nije spriječilo da imam još tri sa strane samo zbog seksa.

Par ups... `Žena mi namještala prijateljicu za seks: Hoću da nešto naučiš od nje...`

Tridesetosmogodišnji muškarac pravi je zavodnik još od školskih dana. Obdaren dobrim izgledom, lijepim licem, bio je magnet za žene još od mladosti. No, iako se mnogima može činiti kako je jedan od najsretnijih na svijetu, ovaj muškarac osjeća se potpuno  prazno i usamljeno. 

Seks je ono na što misli cijelo vrijeme. Ispričao je kako je imao prvu djevojku sa 16 godina. Bila je starija od njega dvije godine i uvela ga je u svijest seksa. Iako su se odlično slagali, prva djevojka nije bila ona s kojom se zamišljao provesti cijeli život. Stoga je krenuo dalje. Mnoge su "padale" na njegov izgled pa ih je mijenjao "kao čarape".

Seks ugodno i korisno Nije samo užitak: Ove poze u seksu dobre su i za zdravlje

Požalio se poznatoj terapeutkinji na portalu The sun, Deidre, od koje je zatražio savjet. Naveo je kako se osjeća da je njegov izgled njegovo prokletstvo i nije napravio ništa kako bi bio dobra osoba. Osjeća veliku krivnju, a oženio se prošle godine jer mu je dosadilo stalno biti sam. Iako je okružen s toliko žena, osjeća se usamljeno. Svi njegovi prijatelji imaju obitelj i djecu i sretne živote, a on živi od "seksa", bez kojeg bi, kaže poludio. Iako je sa 33-godišnjom suprugom imao odličan seksualni život, s vremenom je seks postao rjeđi, a njegove potrebe iste pa je imao još tri ljubavnice s kojima je održavao seksualnu vezu. 

Deidre mu je odgovorila kako je dobro da je svjestan problema, no uzrok nalazi u odnosu njegovih roditelja prema njemu koji mu nisu dali osjećaj da je kao osoba poseban. Njegovo samopuzdanje je nisko, unatoč dobromm izgledu pa traži nove potvrde kod drugih žena. Kako bi se prestao osjećati usamljeno, treba mijenjati svoje životne navike i ne tražiti utjehu u seksu s nepoznatim ženama već se posvetiti svojoj supruzi i usmjeriti svoju pažnju na nju. Tada će se i osloboditi ovog "tereta" koji ga čini usamljenim. 

kad je previše... Želim stalno provoditi vrijeme sa svojom djevojkom, ali zbog toga me sve one ostavljaju

Pogledajte i video Žena se olakšala u izložbenoj wc školjki

 

SAVJETI NUTRICIONISTA
Mazali ste svinjsku mast na kruh, a danas je ne jedete? Bit će vam žao što ovo niste znali
Hotel Boškinac
Hotel Boškinac
Uspješna turistička priča u zagrljaju paške čarolije
 • Arger:

  Majke vam, ajde mi jos recite da za ovo dobijate i plaću.

 • ivan.lorkovic.zg:

  Ne brini se zbo toga vrlo brzo će ti doći vrijeme kao i svima kada češ moći mijenjati samo čarape.

 • Avatar Apsalar
  Apsalar:

  Lipo skuvaš kavu, uspeš malo mlika, krcneš zglobove, rastegneš se, staviš duvan u zube, staviš prste na tipkovnicu i počneš tipkat izmišljenu priču.... kad se malo zahukta pripališ onaj duvan u zubima, pročitaš što si do tad napisala, zadovoljno dovršiš ... prikaži još! duvan i dovršiš "članak". Zadovoljno se potpišeš:autor-vl. Past će koja kuna po broju slova....