Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zelena opcija

Supruga Tomislava Tomaševića odabrala jednostavan izgled za stožer, a dva detalja posebno zaokupila pažnju

Davor Puklavec/Pixsell
30.05.2021.
u 21:40

Najviše pažnje je zaokupila njezina platnena torba koje je u skladu sa zelenom platformom koju njezin suprug promovira.

Tomislav Tomašević, koji je osvojio 63,87 posto glasova za gradonačelnika Zagreba u Muzej suvremene umjetnosti stigao je sa suprugom Ivom Mertić. 

Zajedno sa svojim kolegama iz političke platforme Možemo! čekali su rezultate prvih izlaznih anketa, a instruktorica joge s diplomom iz komparativne književnosti i fonetike oduševila je svojim stilom koji je odisao jednostavnošću i elegantnošću.

Iva Mertić izabrala je jednostavne bijele hlače i crnu majicu, dok je za obuću izabrala tenisice umjesto uobičajenih štikli. Međutim, najviše pažnje je zaokupila njezina platnena torba koje je u skladu sa zelenom platformom koju njezin suprug promovira. 

Kako je Tomašević otkrio nedavno u intervjuu za Gloriju, suprugu je upoznao 2008. godine preko zajedničkih prijatelja, koji su im kasnije postali i vjenčani kumovi.

Prohodali su tri mjeseca nakon upoznavanja, a zaručili su se sedam godina kasnije u Lisabonu, dok su svadbeni tulum za stotinjak gostiju organizirali 2016. godine.

U videu pogledajte što je Iva Mertić obukla za očekivanje rezultata:

Komentara 13

MA
majstorsmora
22:21 30.05.2021.

Hvala Tina na detaljima koji su totalno nebitni

NT
No_trouble
22:49 30.05.2021.

Ej što volem ovakove članke, za popunjavanje kvadrature. U naslovu "dva detalja posebno zaokupila pažnju", a u tekstu eto jednog. Torba.

DH
dalibor.hren
23:03 30.05.2021.

A sad slijedi krah!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije