Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni savjet

Što odjenuti u kojoj prilici kad je izbor velik, a pravila nejasna?

Ormar, hrpa odjeća
Foto: Thinkstock
24.03.2014.
u 12:50

U današnje vrijeme klimatizacije poslovnih prostora mnoge žene moraju odgovoriti na pitanje što je prikladno odjenuti za posao

Što odjenuti u kojoj prilici kad je izbor velik, a pravila nejasna?

Donosimo vam odgovore na vječne modne dvojbe. Ne propustite modne savjete!

Prikladna uredska odjeća

U današnje vrijeme klimatizacije poslovnih prostora mnoge žene imaju ovaj problem. Da biste se osjećali ugodno, a istodobno izgledali moderno, nosite tanju vestu na kopčanje ili kraći prsluk.

Izaberite neku izražajnu boju (izbjegavajte osnovne boje), a vesta može biti protkana svjetlucavim nitima, s vezom ili perlicama. Držite “rezervu” na uredskom stolcu jer će vam tako uvijek biti pri ruci – zbog hladnoće ili iznenadnog sastanka s direktorom.

Rock-imidž bez većih izdataka

Jednom riječju – modni dodaci. Stavite na ruku nekoliko narukvica različite širine, s metalnim dodacima i svjetlucavim kamenčićima. Nosite ih uz jeans i običnu majicu sa širim naramenicama, najbolje u bijeloj boji.

Idealna torba za izlaske

Torba za izlaske mora biti mala kako biste imali slobodu kretanja i pokreta (mislimo na ples!). U nju trebaju stati samo osnovne stvari – novčanik, mobitel, ruž.

Zato je najbolje da kupite torbicu čiji je remen dovoljno dugačak da je nosite preko grudi. Budući da se radi o torbici za svečane prilike ili noćne provode, neka bude upečatljive boje i s dosta ukrasa (metal, šljokice, perlice).

>>4 pitanja na koja morate odgovoriti prije odlaska u šoping

>>Ne možete odabrati? Ovo je 6 pari cipela koje svaka žena mora imati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije