Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trendovi

Što nam donosi moda iduće jeseni

'A model walks the runway during the Michael Kors Fall 2010 Collection during Mercedes Benz Fashion Week held in Bryant Park in New York Photo: Press Association/Pixsell'
'Chaz NeillPress Association/Pixs'
18.08.2010.
u 18:00

Domaći trgovci sezonu najavljuju špic-cipelama, pletivom i smeđom bojom.

Iako je u domaćim trgovinama još moguće naletjeti na rasprodaju ljetnog asortimana, na police je stigla mnogo zanimljivija jesenska kolekcija. Stoga smo zavirili u domaće trgovine i provjerili koje su trendove domaći “buyeri” odlučili nametnuti hrvatskim građanima. Većina butika naoružala se špic-cipelama, koje su doživjele pravu renesansu i u svojim su ih kolekcijama predstavili svi vodeći dizajneri, od Marca Jacobsa preko Johna Galliana do Karla Lagerfelda.

– Devedesetih su takve cipele bile nezaobilazne, a sada se vraćaju i ponovo će ih svi kupovati iako ih se mnogi groze. Sjetimo se samo tajica koje su prije dvije godine poharale modne piste – kaže stilistica Ivona Balić. Hit-boja bit će smeđa, tj. sve varijante boje devine dlake, a pravi je “must have” pletena maksihaljina. Veliki modni povratak doživjeli su i predimenzionirani krzneni ovratnici koje možete pronaći među skupim brendovima poput Philipa Lime ili Donne Karan, ali i u jeftinijim lancima poput Zare i Manga.

Većina brendova koketira i s jeansom, koji ćemo ove jeseni i zime nositi u svim varijantama - od cipela, preko tajica do haljina, jakna i suknji. Kada su u pitanju modni dodaci, najveći je naglasak bačen na torbice koje su ove sezone u pravilu nešto manje, tzv. damske veličine.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar marela
marela
12:03 21.08.2010.

meni je moda već donijela odjeću iz : made in podrum............ skrati nešto, skini naramenice, dodaj nešto i eto budi zadovoljan da možeš i to....................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije