Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Stiže sezona dobrog nogometa, a s njom i navijačka groznica

Myrkl
Foto: Myrkl
1/9
13.06.2024.
u 09:20

Myrkl je revolucionarni dodatak prehrani koji pomaže da jutro nakon navijanja dočekate posve svježi

Dolazak sunčanih i toplih ljetnih dana sa sobom uvijek donosi više druženja, zabave i boravka na otvorenom. Pored toga, ovoga će nas ljeta tresti i navijačka groznica jer sredinom lipnja počinje Europsko nogometno prvenstvo. Bilo da radije gledate utakmice kod kuće u krugu obitelji ili prijatelja, ili birate izlazak u omiljeni kafić u kojem se prati nogomet, čeka nas uzbudljivih mjesec dana.

Gušti su gušti

Umjerena konzumacija alkoholnih pića uz druženje i slavlje dio je lokalne kulture u Hrvatskoj. Isto tako, dio lokalne kulture je i navijanje za Hrvatsku reprezentaciju. Sezona uživanja u nogometu znači i to da alkohol konzumiramo češće nego inače, ali uz Myrkl sada možemo pokazati crveni karton glavobolji i dan nakon slavlja biti potpuno svježi.

Foto: Myrkl

Myrkl je senzacionalni dodatak prehrani koji razgrađuje konzumirani alkohol pa omogućava da se idućeg dana nakon konzumacije alkohola možete normalno posvetiti svim obavezama koje imate. To je korisno za sve one koji vode aktivan život od kojeg ne mogu uzeti pauzu, poput mladih roditelja ili poslovnih ljudi.

Naravno, Myrkl nikada ne bi trebao biti izgovor za prekomjernu konzumaciju alkohola i uvijek treba poštovati zakonske smjernice o konzumaciji alkohola.

Foto: Myrkl

Pametno rješenje

Myrkl je jedini dodatak prehrani koji sadrži AB001™, prvu formulu u povijesti čovječanstva koja je pokazala obećavajuće rezultate u učinkovitoj razgradnji alkohola u crijevima prije nego što dođe do jetre. Neovisna studija pokazala je da je AB001™ razgrađuje do 70% alkohola unutar 60 minuta (a 50% nakon 30 minuta) nakon konzumiranja.

AB001™ je mješavina bakterija visoke učinkovitosti (uglavnom Bacillus Subtilis & Bacillus Coagulans) obogaćenih L-cisteinom i vitaminom B12. Svi sastojci proizvoda priznati su kao sigurni prema europskim propisima od strane Europske agencije za sigurnost hrane (EFSA).

Foto: Myrkl

Myrkl i AB001™ su rezultat 30-godišnjeg istraživanja i razvoja tvrtke De Faire Medical (DFM), švedske farmaceutske tvrtke koja je fokusirana na razvoj revolucionarnih dodataka prehrani. Više informacija možete pronaći na poveznici https://doclabor.hr/myrkl/.

Myrkl potražite u najbližoj ljekarni ili naručite putem web shopa. Kako bi Myrkl djelovao, potrebno je uzeti dvije tablete prije konzumacije alkohola.

Myrkl ne mogu konzumirati trudnice, dojilje ni mlađi od 18 godina.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije