Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Stilus knjiga iznenađenja - Ove godine poklonite personalizirane poklone

Stilus knjiga iznenađenja
07.12.2023.
u 15:41

Tražite savršen poklon, ali niste sigurni što bi osoba voljela? Stilus ima rješenje! Predstavljamo vam naše ekskluzivne pakete, savršene kada želite pokloniti knjigu, a ne znate što bi osoba točno željela pročitati.

Ručno izrađeni pokloni i knjige iznenađenja!

Zamislite poklon koji ne samo da će oduševiti vaše najbliže, već će i otkriti potpuno novo iskustvo čitanja. Stilus knjige iznenadjenja su pažljivo kurirane kolekcije knjiga, posebno prilagođene različitim interesima. Sve što trebate učiniti je odabrati paket po osobinama osobe kojoj kupujete i prepustiti se vas čari književnosti iznenade.

𝗨𝘇 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗲𝗱𝗻𝗼𝘀𝘁 𝗽𝗮𝗸𝗲𝘁𝗮 𝗼𝗱 𝟯𝟬 𝗲𝘂𝗿𝗮, 𝗱𝗼𝗯𝗶𝘃𝗮𝘁𝗲 (𝗽𝗼𝗸𝗹𝗮𝗻𝗷𝗮𝘁𝗲) 𝗱𝘃𝗶𝗷𝗲 𝗸𝗻𝗷𝗶𝗴𝗲!

Za vas smo pripremili 4 ručno rađena poklon paketa, a u njih 3 nalaze se čak dvije knjige iznenađenja.

𝗭𝗮 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝘁𝗶č𝗮𝗿𝗲: Romantična duša koja vjeruje u moć ljubavi, prijateljstva i otkrivanja sebe same. Osoba koja cijeni toplinu emotivnih priča i traži inspiraciju u životnim putanjama likova koji se suočavaju s ljubavnim i životnim izazovima.

𝗭𝗮 𝗭𝗻𝗮𝘁𝗶ž𝗲𝗹𝗷𝗻𝗲: Znatiželjna, ambiciozna, analitična, samostalna, s jakom strašću prema učenju. Preferira visoke ciljeve, logičko razmišljanje i stalni osobni rast.

𝗭𝗮 𝗣𝗷𝗲𝘀𝗻𝗶𝗸𝗲 𝗶 𝗦𝗮𝗻𝗷𝗮𝗿𝗲: Osoba očarana emocijama i ljepotom poezije, ponekad ima problema s izražavanjem vlastitih osjećaja. Voli maštati i istraživati različite dimenzije života tražeći dublje značenje života. Inspirira je priroda, a poezija joj pruža način da pretoči ljepotu svijeta u riječi. Sklona je razmišljati o životu, ljubavi i emocijama. Vjerojatno cijeni snagu riječi kao terapeutskog sredstva i način izražavanja.

𝗭𝗮 𝗡𝗲𝗽𝗼𝗸𝗼𝗹𝗲𝗯𝗹𝗷𝗶𝘃𝗲 𝗟𝗷𝘂𝗯𝗶𝘁𝗲𝗹𝗷𝗲 Ž𝗶𝘃𝗼𝘁𝗮 𝗶 Ž𝗶𝘃𝗼𝘁𝗶𝗻𝗷𝗮: Duboko je povezana sa životinjama i cijeni njihovu jedinstvenu mudrost i ljepotu. Ima pozitivan stav prema životu, hrabro se i optimistično suočava s izazovima. Otvorena je za osobni rast, sklona introspekciji te cijeni emotivne i inspirativne priče koje nas čine boljim ljudima.

Saznaj više ovdje.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije