Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Online šoping

Šoping na internetu u vrijeme rasprodaja - najisplativiji

'unutrasnja...Zagreb...12.05.2009.    redakcija, pc, kompjuter, internet, WolframAlpha,  Photo: Goran Stanzl/Vecernji list'
'Goran Stanzl/Vecernji list'
06.01.2011.
u 08:57

Sniženja, koja su, doduše, ove godine i u nas počela ranije, vani dosežu epske razmjere. Sniženja su to zbog kojih se kampira na minus deset pred slavnim robnim kućama poput Harrodsa

Ma koliko skeptični bili prema šopingu na internetu, u vrijeme sezonskih rasprodaja krajnje je vrijeme da razmotrite opciju da poništite veto koji ste si stavili na kupnju krpica na webu.

Sniženja, koja su, doduše, ove godine i u nas počela ranije, vani dosežu epske razmjere. Sniženja su to zbog kojih se kampira na minus deset pred slavnim robnim kućama poput Harrodsa

No, zahvaljujući netu, baš su ta sniženja do nevjerojatnih 90% (iako je realnije očekivati minus 70%) dostupna iz vlastitog naslonjača. Najbolja je prilika kupnja na stranici Victoria’s Secreta, gdje vas na sniženju, osim izazovnog rublja, čekaju i popularne uggsice, torbe, trenirke i neodoljive haljine. A cijena je prava sitnica, oko 100 kuna za seksi kombinaciju donjeg rublja. Plus poštarina, a, ako se zaigrate, i carina i PDV, ali opet jeftinije nego šoping u nas!

Komentara 10

DU
Deleted user
09:24 06.01.2011.

-\"jeftinije nego šoping u nas!\"??????? U NAS??????????? pa dokle će to tako, večernji???? može li večernji pisati na hrvatskom jeziku kao nekada?

LO
lopata
09:34 06.01.2011.

U NAS To nije Hrvatska rijec KOD NAS To je Hrvatska rijec http://www.youtube.com/watch?v=_ZB7miZ-E-k POGLEDAJTE

AE
aelis
12:19 06.01.2011.

Da, da...možete kupovati online, ukoliko uopće dotična kompanija isporučuje u Hrvatsku, ukoliko ste spremni platiti masnu carinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije