Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNI KONCERT

Snima "Band aid Vukovar"

15.05.2002.
u 00:00

Vukovarska bolnica vapi za pomoći jer im novca nedostaje i za osnovne potrebe bolesnika - hranu, lijekove i režije. Hrvatska glazbena elita odlučila je pomoći i, udružena u "Band aid Vukovar", zapjevala je pjesmu "Za sva vremena", koja će premijerno biti izvedena na velikom humanitarnom koncertu za vukovarsku bolnicu "Sveto ime - Vukovar" 22. svibnja u "Lisinskom".

Ondje je jučer bilo vrlo živo jer se snimao spot za pjesmu "Za sva vremena", čiji su autori Željko Krznarić i Marko Tomasović.

- Vrlo sam počašćen što sam dio ovoga tima, posebno zato što znam koliko je moja pjesma "Gospodine generale" 1991. značila Vukovarcima, a traje još i danas. Vukovar je zaslužio puno više nego što dobiva, a ova će pjesma biti skroman prilog. Iskreno se nadamo da će ipak uspjeti doći u prave ruke - kaže Vladimir Kočiš Zec, koji za sobom ima 50 koncerata namijenjenih Gradu heroju.

Vukovaru je već pomagala i Sanja Doležal, koju smo također zatekli na snimanju spota. Sanja kaže da su i koncert i njihova pjesma izvanredna ideja kako bi se ponovno podsjetilo na prebrzo zaboravljen Vukovar i njegovu bolnicu. Među ostalima, "Za sva vremena" zapjevat će Tereza Kesovija, Zdenka Kovačiček, Mišo Kovač, Vanna, Crveni koralji, Ivana Banfić, Latino, najbolji hrvatski tamburaši, Cubismo, Psihomodo pop, Rajko Dujmić, u aranžmanu Duška Mandića, te produkciji i miksu Hrvoja Hegedušića.

Eleonora Dukovac

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije