Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Limitirana linija

Skupom kolekcijom Alber Elbaz slavi 10 godina na čelu Lanvina

lanvin
Foto: Lanvin
1/5
22.06.2012.
u 00:01

Prvo je proslavio deset godina u Lanvinu jesensko-zimskom kolekcijom i partyjem, a sad je kreirao limitiranu "mix and match" kolekciju kojom i dalje slavi 10. godišnjicu u toj couture-kući koju je iz temelja preporodio

Alber Elbaz možda je već proslavio desetogodišnju vladavinu na čelu Lanvina kolekcijom "najvećih hitova" za jesen/zimu 2012. i rođendanskom proslavom na kojoj je sam Elbaz pjevao karaoke-verziju "Que Sera, Sera", no ni tu ne prestaje njegova proslava 10. obljetnice u Lanvinu, koja je službeno u kolovozu.

Sad je napravio "Happy" Les 10 Ans, "mix and match" kolekciju modnih dodataka kojoj je cilj izraziti "modernost Lanvinova simboličnog stila te couture-profinjenosti u tkaninama, bojama i završnim detaljima". Limitirana kolekcija obuhvaća deset minisetova koji obuhvaćaju inačicu Lanvinove klasične torbe s lančićem Happy, kao i cipele - ravne i s potpeticom, te statement nakita.

Svaka minilinija tematski se odnosi na samog Elbaza. Tako je, primjerice, linija Les Dessins d'Alber "prekrivrena" Elbazovovim ilustracijama, Diamante Heart simbolizira ključni motiv Lanvina - srce, a miniset Grosgain  "priziva" Elbazov obvezni modni dodatak od kojeg se rijetko kad odvaja - njegovu leptir-mašnu.  Ova će rođendanska kolekcija biti dostupna tek u rujnu, a cijene će iznositi od 3100 kuna naviše.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije