Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast

Skulpture od pijeska u Ninu su oduševile sve prisutne, pogledajte kako izgledaju

Facebook/VisitNin
22.08.2019.
u 12:06

U ovom neobičnom natjecanju je sudjelovalo 53 natjecatelja iz 28 obitelji

Svake godine se u Ninu održava poznati Festival na kojem na velikoj pješčanoj plaži svoju kreativnost pokazuju ljudi iz različitih dijelova svijeta

Foto: Facebook/VisitNin

Ovo je peta godina za redom da se održava Festival pijeska i to na poveznici između Kraljičine i plaže Ždrijac, a ove godine tema je bila "motivi Nina", dok su se skulpture radile uz vodstvo kipara, piše 24sata. 

Foto: Facebook/VisitNin

Na plaži su se pojavili razni motivi kao što su medvjedići, dupini, razne druge životinje, kule, morske sirene, ali i ninski motivi kao što je crkva sv. Križa. Ovo je odlična zabava za djecu, ali i za roditelje. Iako skulpture brzo nestaju, zabavno ih je raditi, ali i primiti nagradu za trud. 

Foto: Facebook/VisitNin

Prvo mjesto na Kraljičinoj plaži dobio je Jozef Kuruc iz Slovačke, dok je na plaži Ždrijac prvo mjesto osvojila obitelj Martine Jelovčić iz Samobora. Sama izrada skulptura je trajala četiri sata, a osnovna misija je promidžba pješčanih plaža, piše 24sata. 

Foto: Facebook/VisitNin

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije