Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transformacija

Skinula je 40 kilograma: "Obitelj mi nije bila podrška i derali su se na mene kad bih jela!"

Bailey Bryan
22.02.2019.
u 12:36

Bailey Bryan njena je obitelj oduvijek zadirkivala jer je imala višak kilograma. Čak su je i zlostavljali i nazivali pogrdnim imenima

Kako piše Daily Mail, ova 28-godišnjakinja osjećala se vrlo loše u svojoj koži, a u jednom razdoblju nije se mogla ni pogledati u zrcalo. Čak i nakon što je odlučila napraviti najveću transformaciju u životu, nije imala podršku obitelji. Imala je oko 110 kilograma, a jela je jer je u hrani tražila bijeg. 

Foto: Bailey Bryan

Prije šest godina rodila je sina i shvatila da više ne može nastaviti s prejedanjem jer su joj kilogrami smetali da se o njemu brine. Kada je prije tri godine rodila drugog sina, to je bila prekretnica. 

Foto: Bailey Bryan

Bailey je znala da želi promjenu, ali previše se sramila upisati u teretanu, pa je počela vježbati kod kuće. Skinula je nevjerojatnih 40 kilograma, a na slikama prije i poslije, doslovno je neprepoznatljiva. (gore)

Shvatila je kako dijete nisu za nju već je važno imati zdrav način života. Kombinirati zdravu prehranu i tjelovježbu. 

"Kada sam bila na raznim dijetama, skidala sam kilograme i ponovno ih vraćala, a zbog toga sam se osjećala očajno", kaže za Daily Mail. 

Foto: Bailey Bryan

Tajna njenog je uspjeha, kaže, u postavljanju malih ciljeva koji su realni za dostizanje. Sada vježba šest puta tjedno sat i pol. Njena zdrava jela sastoje se od 40 posto ugljikohidrata, 30 posto masti i 30 posto proteina. Trenutačno radi na tome da postane osobni trener i dobije diplomu iz nutricionizma. 

Foto: Bailey Bryan

 

Diva projektom "Takva sam, kakva sam" želi zaustaviti cyberbullying, a o svemu više doznajte u videu:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije