Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strasti: Šime Vlajki reagirao na novu vezu

Šime Vlajki: Otkako je Daniela zaljubljena, više ne viđam svog sina

danijela
Davor Višnjić/Pixsell
10.02.2010.
u 16:31

Šime kaže da Danijeli želi svu sreću i raduje se što je nakon puno godina pronašla ljubav. Ali apelira na nju da mu dopusti viđati desetogodišnjeg Lovru.

Sina Lovru zadnji sam put vidio prije nepunih mjesec dana. Daniela priječi naše susrete. Kad god se dogovorimo da se nađemo, govori da danas idu ovamo, sutra onamo. Ne pamtim kad je Lovro zadnji put prespavao kod mene – rekao je Šime Vlajki, bivši suprug Danijele Trbović.

Lovro je moj mezimac!

Njezina nova veza sa 13 godina mlađim redateljem i dramaturgom Oliverom Frljićem uzburkala je strasti. Šime kaže da Danijeli želi svu sreću i raduje se što je nakon puno godina pronašla ljubav. Ali apelira na nju da mu dopusti viđati desetogodišnjeg Lovru.

– On je moj mezimac! Imam već odraslu djecu, 25-godišnju kćer Niku i 21-godišnjeg sina Lukšu. U njihovu odrastanju nisam sudjelovao pa želim biti dio Lovrina života. Ispadam kao otac koji se ne brine o djetetu. Želim da mi dopusti viđati sina, o čemu postoji sudska odluka – nastavlja Šime.

Prema sudskom rješenju, Šime i Lovro trebali bi zajedno provoditi svaki drugi vikend, tijekom tjedna se družiti dva poslijepodneva te ljeti i zimi zajedno provoditi 15 dana.

– Od toga nismo iskoristili ni jedan posto, a sve zato što Daniela ne dopušta. Posljednjih šest-sedam mjeseci, otkako je s Oliverom, takav se odnos intenzivirao – priča Šime.

Sinovo ohrabrenje mami

Ogorčen je, zaboljele su ga Danijeline izjave ovih dana po novinama da ju je upravo njihov sin ohrabrio da nađe nekoga.

– Volio bih da nađeš nekoga i opet budeš sretna, rekao je Lovro mami Danijeli, a ona ga je u svom stilu nazvala pametnim desetogodišnjakom. Ispada kao da je rekao: “Ja nemam oca, molim te, nađi nekoga.” Lovro ima oca, a Daniela me ne može odvojiti od njega – govori Šime.

Daniela, pak, kaže da joj ne pada na pamet prepucavati se sa Šimom. Ni na jednu od njegovih optužbi ne odgovara. Barem ne preko medija. Damski odbija kazati prima li alimentaciju.

– Ne prima jer sam ostao bez posla – kaže Šime.

– Nemam namjeru komentirati riječi Šime Vlajkija, njime će se pozabaviti institucije – rekla je na objede Daniela.

Komentara 2

MA
mare0801
08:35 11.02.2010.

Prije nego što se pojavi još sličnih komentara,tipa kučka,kurva,drolja,feministica isl. od muške populacije koja nas redovno časti time u svojoj nemoći da inteligentno razgovara treba reći:lijepo od večernjaka da je dao prostor svom nekadašnjem zaposleniku da se izjada,ali ste onda mogli reći da dotični i nije moralni uzor,da je tri žene napustio i ostavio svakoj po dijete,alimenataciju ne plaća kako je i rekao i sada mi trebali pustiti suze za njega.Ostavite Danči na miru.

RU
Rumba
10:32 11.02.2010.

Gospodin Vlajki nije slučajno napustio sve te svoje ženice, a sada visoko tražene raspuštenice na hrvatskom tržištu mlade piletine ... Degutantno je što mu ne dopušta viđati vlastita sina te tako sadistički uskraćivati očinsku ljubav ... Ali klinac nije blesav i s godinama koje su pred njim će shvatiti dušebrižničku priču svoje drage mamice ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije