Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trend

SHOPPING: Jeste li spremni za jesensku avanturu u prirodi?

selo (1)
Foto: Arhiva VL
1/9
23.10.2012.
u 00:01

Fashionistice su ove sezone spremne za sve, pa čak i za lov! Perje, tvid, vuna i karirani uzorak savršeno su prenijeli atmosferu koja prati svaki dobro osmišljeni izlet u prirodu, a inspiracija je stigla iz serije Downton Abbey

Kad je započela njujorška revija Ralpha Laurena kritičari su ostali zatečeni - ova slavna modna kuća osmislila je pravi look za provesti vikend u prirodi! Materijali poput tvida i vune vladali su skoro svim predstavljenim kreacijama, a detalji ukrašeni perjem podsjećali su na omiljenu razbibrigu nekadašnjeg plemstva - lov.

Za ovakvu retro kombinaciju modni svijet ‘krivi’ seriju Downton Abbey, čija se radnja događa upravo na britanskom selu, a njezini protagonisti doista nose udobne i tople stvari u šetnjama prirodom. Tako su se dizajneri vratili omiljenim outfitima koji se mogu vidjeti na seoskim imanjima bogataša - široke hlače pogodne za jahanje, tvid prirodnih boja i vodonepropusne jakne, uz obavezan karirani uzorak i tradicionalne krojeve bili su okosnica jesenske kolekcije Ralpha Laurena. Sličnim putem krenuo je i Christopher Bailey za svoju Burberry Prorsum kolekciju, ipak birajući ženstveniju siluetu s dodatcima mašni i volana.

Ako kojim slučajem u ormaru još uvijek nemate kariranu košulju i tople smeđe čizmice bit ćete sretni što je to sve što vam je dovoljno za pratiti ovaj super trend!     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije