Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruća reklama

Seksi Megan Fox skinula se za Armani

secer-novi
Renato Branđolica
27.03.2011.
u 12:12

Glumica se izvija u prozirnom rublju te superuskim trapericama i pripijenoj bijeloj majici

Megan Fox novo je lice (i tijelo) za Armani Jeans i Underwear, a modna se kuća potrudila da kampanja ne ostane nezapažena. Upravo su pustili video u kojem Megan pokazuje gotovo sve. 

Osim što je pred kamerama šminkaju i friziraju, što će, pretpostavljamo, zanimati ipak manji broj gledatelja, Megan se izvija u prozirnom čipkastom rublju te u superuskim trapericama i bijeloj pripijenoj majici. Dvadesetčetvorogodišnjoj se glumici doista mora priznati kako ima zavidnu liniju i seksipila na bacanje. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

LA
las35vegas
13:46 27.03.2011.

sta joj radi ruka medju nogoma-to je muski posao, nemora rucno kurbljat he he he

OB
-obrisani-
13:21 27.03.2011.

¯_¯_¯Hrvatska i eRepublik TE TREBAJU!¯_¯_¯ Srbija prijeti da opet osvoji cijelu Hrvatsku! Slavonija i Istra i Centralna hrvatska su pod srpskom okupacijom i srbi napreduju u osvajanju CIJELE lijepe na naše:((( Preporucam da probate igrati najpopularniju onlajn strategiju eRepublik kojuoju igra preko 300 000 ljudi širom svijeta i 14 000 hrvata. Virtualni paralelni svijet baziran na realnom životu, potpuno je besplatna a registrirati se možete na sljedecem linku: ¯_¯_¯http://tinyurl.com/erep-registration ¯_¯_¯U boj, za narod svoj!¯_¯_¯

IV
ivicas
10:24 29.03.2011.

sta je i njoj ovrha sjela na imovinu , nekako nema bas puno odjece . Predlazem joj da ode u nasu ambasadu ,oni ce joj imaju sigurno jsto iskustveno savijetovati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije