Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa od kompromisa

Seksi fotografije, alergije i djeca: Muškarci otkrili stvari koje ih odmah odbiju kod žena!

Shutterstock
04.03.2024.
u 16:30

Pitanje je bilo postavljeno na forumu Reddit, a odgovori su bili zaista različiti

Svaka osoba ima ono nešto što nikako ne bi mogla pretrpjeti kod potencijalnog partnera ili partnerice. Vrlo česte stvari preko kojih ljudi ne mogu prijeći su kada osoba ne želi imati djecu ili se ne želi vjenčati, religija, te, primjerice, vrsta veze. No, muškarci na forumu Reddit otkrili su neka svoja mišljenja, a neka od njih su poprilično neobična, piše NY Post. 

Objavljujući objavu na r/askmen, korisnik pod imenom CocainePandaa postavio je sljedeće pitanje: "Koji je kompromis koji niste voljni imati u vezi?" Rezultati su jako varirali, dokazujući da zaista postoje različite odbojne stvari za različite ljude.

VEZANI ČLANCI:

Tako je jedan muškarac rekao je da ne bi izlazio sa ženom jako alergičnom na maslac od kikirikija jer ga on stalno jede, a još jedan korisnik složio se s njim. Još jedan korisnik napisao je da ne može biti u vezi sa ženom koja je alergična na mačke.

U međuvremenu, mnogi muškarci rekli su da žene koje žele otvorene veze nisu za njih, dok su drugi tvrdili da ne bi izlazili sa ženom koja je varalica - i to ne samo fizički. "Emocionalna prevara je stvarna. Nije u redu, niste samo prijatelji. Broj partnera koje sam pokušao opravdati bio je lud. Ako ne biste varali seksualno, nemojte to činiti emocionalno. To je bolno", napisao je netko.

 

Drugi su muškarci tvrdili da ne bi izlazili s damom kojoj nije u redu da oni imaju prijateljice. Želi li žena djecu ili ne također bilo je veliki problem za mnoge muškarce. Neki muškarci su rekli da bi izlazili samo sa ženom koja želi djecu, dok bi drugi izlazili samo sa ženom koja ih ne želi. Druge stvari bile su nejasne navike slanja poruka, dame koje ne žele seks i žene koje su se loše ponašale ili nisu imale dobar odnos s muškarčevom obitelji. 

GALERIJA: Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak! 

1/15

 

I dok nekoliko muškaraca ne bi izlazilo sa ženom koja puši, jedan je muškarac želio baš suprotno. “Pušit ću u svojoj kući. Pušit ću lulu ili cigaru u toplini vlastitog doma i neću izlaziti van. Tako da je žena koja puši plus za mene", izjavio je netko. Prijateljstvo s bivšim također je bila crvena zastava za mnoge muškarce. Online pristojnost također je bila važna. Jedan je muškarac rekao da nije ljubitelj žena koje objavljuju seksi slike na internetu ili se bave bilo kakvim seksualnim radom. +

Drugi muškarac je komentirao da može izlaziti samo sa ženom koja je njegove vjere. Drugi je uzvratio, tvrdeći da uopće ne mogu izlaziti sa ženom koja je religiozna. Jedan jedini muškarac izjavio je da je imao toliko loših iskustava i da zapravo ne želi pristajati na kompromise, tako da se uopće nije želio izlascima i spojevima. "Oh, ima ih mnogo. Toliko mnogo da veza vjerojatno nikada neće uspjeti. Odustao sam", napisao je. 

Muškarac tvrdi: 'Ključ sretnog braka je redovito varanje žene'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije