Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGO STANJE

Seks u trudnoći

25.02.2009.
u 18:46

Jedna od pet žena želi seks u trudnoći. Pokazala je to studija internetske stranice Netmums. Od tih pet žena gotovo polovica njih navela je da imaju povećanu želju za nježnosti u polovici trudničkog "procesa".

Zanimljivo je s druge strane da želja za nježnišću pada nakon rođenja djeteta, i par ulazi u intimnosti manje od jedanput tjedno. Velik broj ispitanica, njih čak oko 51 posto, izjavio je da uopće ne voli seks.

Što se tiče učestalosti, neovisno o drugom stanju, žene iznenađujuće rijetko ulaze u seksualne odnose. Prosjek je jednom tjedno, dok je četiri posto žena priznalo da cijele godine nisu imale seksualne odnose.

Od seksualno aktivnih, 40 posto njih priznalo je da više voli ugodan san od žestokog seksa, a najčešća isprika za neaktivnost je umor. Glumljenje spavanja jedan je od učestalijih "maštovitih" načina zaobilaženja seksa. Od seksualnih maštarija žene najviše sanjaju seks s poznatim osobama, poput Brada Pitta, Georgea Clooneyja, Daniela Craiga i Willa Smitha.

Čak jedna petina ispitanih žena navela je da im je tijekom seksa dijete ušlo u sobu, a prema nekim psiholozima, iskustvo djeteta koje vidi oca i majku dok vode ljubav može dovesti do neuroza. Usprkos ovim brojkama, čak 95 posto ispitanica od njih sedam tisuća drži da je seks važan dio veze.

(p.s)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije