Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Savjeti za sigurniji let: Stjuardese diljem svijeta savjetovale kako bezbrižno putovati

Shutterstock
09.09.2019.
u 13:10

Različite aviokompanije imaju različita pravila, a stjuardese su otkrile tajne kako opušteno letjeti

Nekada je vrlo jednostavno pronaći jeftinije letove, samo se treba potruditi, a za svaku aviokompaniju vrijede posebna pravila. Nekoliko stjuardesa je odlučilo podijeliti svoje savjete, piše Business Insider.  

Foto: pixabay

Pratite određene stranice za popuste 

Stjuardesa Alexandrea Tiller radi za aviokompaniju Spirit Airlines, a predlaže da prije svakog leta treba pogledati određene stranice na internetu koje nude najjeftinije letove. Ona je preporučila stranicu Skyscanner. 

Prijenosna baterija za mobitel 

Stjuardesa koja radi za Delta Flight kaže da uvijek sa sobom ima prijenosnu bateriju za mobitel. "Nemaju sve zračne luke puno punjača ili priključaka za punjenje mobitela, a nekada se jednostavno ne može doći do njih. Neki stariji zrakoplovi uopće nemaju utičnice za punjenje." 

Pažljivo s pakiranjem

Foto: pixabay

Stjuardesa United Airlinesa savjetuje da je uvijek bolje uzeti sa sobom što manje stvari, a postoje i nekoliko načina pakiranja koji omogućavaju da više stvari stane u male torbe

Dođite ranije na aerodrom 

"Dajte si vremena jer žurba stvara veći stres nego što biste trebali doživjeti", dodala je stjuardesa United Airlinesa. 

Putovanje ujutro 

Foto: pixabay

"Uvijek kažem ljudima da putuju ujutro. Navečer su češće odgode letova", priznao je Kevin Cain, stjuard PSA Airlinesa. 

Pažljivo s vrućim čajem ili kavom 

Stjuardesa koja radi na lokalnim američkim letovima priznala je kako voda u njihovim zrakoplovima i nije baš čista, a priznala je i kako bi trebalo biti oprezno kod naručivanja leda

Pogledajte kako se odjenuti na razgovor za posao: 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije