Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je spremno za Maidene

Samo dan do rock spektakla u Splitu, ulaznice gotovo rasprodane

Iron Maiden
Foto: David Young/DPA/PIXSELL
1/5
26.07.2016.
u 10:55

Zbog Fan zone zatraženo je zatvaranje ulica ispred Arene, od kružnog toka u Zrinsko Frankopanskoj do skretanja u Plodine u Putu Supavla u vremenu od 12:00 27. srpnja do 2:00 ujutro nakon koncerta

Dan uoči spektakularnog rock doživljaja legendarnih Iron Maidena, organizatori apeliraju na fanove da dođu što je prije moguće zbog temeljite provjere.

Osim uobičajenih zabranjenih predmeta u dvoranu se neće smjesti unijeti hrana i piće te bilo kakva profesionalna o polu-profesionalna oprema za audio i video snimanje (fotoaparati, kamere, tableti...).

Od otvaranja vrata Spaladium Arene do nastupa grupe The Raven ostavljeno je sat i pol, a do početka Maidena čak dva sata i 50 minuta.

Poznata je i kompletna satnica:
12:00 Fan zona ispred Spaladiuma
13:00 Početak zamjene Headbangers Pit ulaznica za narukvice
18:00 Otvaranje Spaladiuma
19:30 The Raven Age
20:50 Iron Maiden

FAN ZONA ISPRED SPALADIUMA
Na dan koncerta, 27. srpnja od podneva nadalje plato i ulica ispred Spaladium Arene pretvorit će se u Fan zonu. Obožavatelji pristigli sa svih strana moći će unutar zone kupiti merch benda, hranu i piće, razviti svoje zastave te se uz muziku s razglasa zagrijati za koncert. Bit će to idealna prilika i da se ulove dobra mjesta za brži ulazak u dvoranu.

Upravo zbog Fan zone zatraženo je zatvaranje ulica ispred Arene, od kružnog toka u Zrinsko Frankopanskoj do skretanja u Plodine u Putu Supavla u vremenu od 12:00 27. srpnja do 2:00 ujutro nakon koncerta.

HEADBANGERS PIT – ZAMJENA ULAZNICA ZA NARUKVICE
Svi vlasnici ulaznica za Headbangers Pit moraju ih prije ulaska u dvoranu zamjeniti za narukvice. Izmjena će se vršiti od 13:00 do 22:30 na štandu ispred Arene koji će biti vidljivo označen.

U slobodnoj prodaji ostalo je manje od 100 ulaznica za Donju tribinu i nešto više za Gornju. Svi ostali sektori su rasprodani, što znači da će do početka koncerta kompletan kapacitet Spaladium, 10 000 ljudi, biti popunjen.

Ulaznice se mogu kupiti online na stranicama Eventima i na svim službenim prodajnim mjestima (Split: Dancing Bear, Zagreb: Dirty Old Shop, Rockmarck, Aquarius, Dacing Bear, Rijek: Dallas Music Shop, Osijek: Dancing Bear).

>> Nakon elektroničke glazbe, heavy metal poslastica: Iron Maiden priprema dvosatni spektakl u Splitu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije