Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alergijska reakcija

Sama je kod kuće obojila kosu: 'Lice mi je nateklo, izgledala sam kao vanzemaljac!'

Teneal Bernardd
02.02.2023.
u 13:30

Majka troje djece je ostala užasnuta nakon što joj je cijelo lice oteklo zbog bojanja kose kod kuće

Teneal, iz Idaha u SAD-u, odlučila je uštedjeti novac tako što je obojila svoju kosu kod kuće no stvari su pošle po zlu kada je primijetila crveni osip na stražnjem dijelu vrata. Ova majka troje djece otišla je u bolnicu kada joj se stanje počelo pogoršavati dva dana nakon nanošenja boje za kosu, prenosi The Sun. Teneal je cijelo lice počelo oticati zbog čega je danima izgledala neprepoznatljivo. Kasnije tog tjedna stvari su se i dalje pogoršavale, unatoč ponovnom odlasku u bolnicu i korištenju EpiPen-a, kao i uzimanju drugih lijekova za reakciju.

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

1/11

Srećom, mama je vidjela smiješnu stranu stvari i odlučila podijeliti snimke svog neuspjeha na TikToku gdje je brzo postala viralna, prikupivši 17,8 milijuna pregleda. Na kraju, stvari su počele izgledati normalnije, iako je još uvijek imala malo oteklina i natečenosti ispod očiju. Odlučila je obavijestiti svoje sljedbenike na društvenoj mreži o napretku u liječenju: "Puno mi je bolje, još uvijek imam osip na vratu! Nevjerojatno je vidjeti razliku od samog početka."

Srećom, reakcija nije bila bolna, već "samo neugodna" za mamu. Nakon što su se stvari počele popravljati, upozorila je one koji žele obojiti svoju kosu kod kuće da uvijek prvo naprave alergološko testiranje. "Samo sam pokušavala donekle proširiti svijest o alergijskoj reakciji koja bi se eventualno mogla dogoditi prilikom bojanja kose. Pokušala sam pronaći malo humora u ovome. Hvala svima na dobrim željama", rekla je. I unatoč tome što voli svoje svježe, sjajne uvojke, Teneal je priznala da se nije isplatilo tjedan dana izgledati kao vanzemaljac.

Pratitelje je mamina žestoka reakcija ostavila u nevjerici, a neki su priznali da su doživjeli nešto slično.

Jedan je rekao: "Želio bih započeti tako što ću reći da mi je drago što si dobro, ali završit ću s ovim: To je scena s hladnjakom Drop Dead Fred." Drugi je komentirao: "Oh, ja doslovno prolazim kroz ovo upravo sada, oči su mi natečene i izgledam kao Megamind." Javio joj se i jedan frizer koji je rekao da zbog toga uvijek radi alergološki test na svojim klijentima.

Frizerka kaže da većina ljudi ne pere kosu pravilno: 'Treba šamponirati samo tjeme, a ne vlasi'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije