Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadna trudnoća

Nije znala da je trudna dok joj doktori nisu rekli da je njen bubrežni kamenac zapravo dijete

Allison Rucker
01.02.2023.
u 12:30

Žena je otkrila da nije imala pojma da je trudna sve dok joj liječnik nije rekao da je njezin bubrežni kamenac zapravo beba stara 37 tjedana.

Allison Rucker na svom TikTok profilu, pod korisničkim imenom @allisonrucker8, objavila je video u kojem objašnjava kako nije bila svjesna da je trudna. Kaže da nije uopće imala trudnički trbuh te da je cijelo vrijeme imala menstruaciju prenosi The Sun.

Allison, iz Kansas Cityja u Sjedinjenim Državama, nije bila svjesna da nosi svoje prvo dijete Kam. Ova mlada majka svoju je priču odlučila podijeliti na društvenim mrežama te je objavila video uz natpis „kako je doslovno prošlo“.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Allison je rekla kako su joj liječnici jedan dan samo rekli da je njen bubrežni kamenac zapravo beba stara 37 tjedana. U nastavku videa Allison u naručju drži novorođenče za koje je ne tako nedavno mislila da je bubrežni kamenac.

Allisonin video očito je šokirao mnoge jer je brzo skupio više od 270 000 pregleda. Korisnici TikToka bili su zapanjeni Allisoninom pričom i brzo su joj čestitali u komentarima.

Jedna je osoba rekla: “Pa to je brzo eskaliralo”, a drugi je dodao: "Oh, kako lijepa beba koja je trebala biti bubrežni kamenac."

Treći je komentirao: “O, Bože! To je najslađi bubrežni kamenac koji sam ikada vidio.”

Netko drugi je primijetio: “Čestitam, to je doista puno bolje od bubrežnog kamenca. Bog je blagoslovio da je lijepa”

U međuvremenu, druga majka je priznala: “Potpuno ti se mogu poistovjetiti. Rečeno mi je da imam bubrežni kamenac i saznala sam da je to zapravo dječačić star 38 tjedana.”

U drugoj snimci, koju je Allison objavila uz natpis „neka mi netko objasni“, mlada mama je opisala svoje trudničko putovanje.

S prijateljima je podijelila razne svoje slike - na odmoru u bikinijima i na sportskim utakmicama, dok je bila blaženo nesvjesna da nosi dijete.

Allison je nadodala: “Još uvijek pokušavam shvatiti. Nisam znala da sam trudna sve do porođaja. Udebljala sam se samo 4 kilograma te sam imala neku vrstu mjesečnog krvarenja".

Kroz 21 godinu rodila 14-ero djece: 'Svi nas stalno pitaju otkud nam novci za sve njih...'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije