Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
volite se i mazite

S ovih šest trikova poboljšajte svoj seksualni život

seksi žena
Foto: Thinkstock
1/2
26.01.2015.
u 21:40

Umjesto poze u kojoj morate visjeti s lustera, pokušajte poslušati neki od ovih savjeta

Mediji su često prepuni savjeta kako začiniti seksualni život s raznoraznim pozama i igricama kako bi vam vrijeme provedeno u krevetu s partnerom bilo što uzbudljivije. No, često je pogrešno pretjerivati u spavaćoj sobi. Dok god ste vi i partner sretni sa svojim seksualnim životom, makar imali dvije ili tri poze, ne trebate ga mijenjati. Ipak, možete ga poboljšati i učiniti partnera, ali i sebe sretnijima.

Umjesto poze u kojoj morate visjeti s lustera, pokušajte poslušati neki od ovih savjeta:

1. Uzmite si vremena. Često sve radimo na brzinu, što je kod seksualnog života dosta loše. Zapalite svijeće, krenite s predigrom polako i uživajte u nježnostima sa svojim partnerom/icom.

2. Tražite ono što želite. Iako je mnogima neugodno razgovarati u krevetu, učinite suprotno. Tražite od partnera/ice da vam kaže što želi i nemojte da vam zbog toga bude neugodno jer ćete na gubitku biti samo vi.

3. Budite velikodušni i puni iznenađenja. To ne znači da se trebate obući u lateks, već krenite s novim dodirima, poljupcima, nečim što dosad jednostavno niste radili, a znate da vaš partner/ica to voli.

4. Pružite si jednako zadovoljstvo. Često jedna strana u seksu uživa više od druge, bilo da se radilo o muškarcu ili ženi. Pokušajte to promijeniti i zadovoljite partnera na način na koji želite da on zadovolji vas.

5. Pokažite da se volite. Kada izađete u grad na kavu ili ručak s prijateljima, nemojte se ustručavati voljeti. Poljubite se, držite za ruke, baš onako kako to radite kada ste u svoja četiri zida. Budite golupčići koji ne mogu skinuti ruke jedno s drugoga. Ne marite što drugi misle o tome.

6. Kupite seksi donje rublje. Postoji dobar razlog zašto to svaki puta upali. Kupite ga, nosite i cijenite.

>> Razbijeno 10 mitova o seksu

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar @promatrač
@promatrač
19:11 26.01.2015.

Nu ma vrag je lipi odnia... Koje je sve škole završila naša novinarka kad ovo sve zna ?

CA
Car1994
20:29 26.01.2015.

Novinarka kraljica! Pozdrav iz Srbije. :-D

GA
galaxsor
23:42 26.01.2015.

Ovaj zadnji savjet je vrh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije