Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje bez ugovora?

Rihanna više nema šanse. Ne znam zašto ona predstavlja Niveu

rihanna
Nivea
10.08.2012.
u 00:01

Tako je komentirao Rihannin angažman za Niveu novi direktor Beiersdorfa Stefan Heidenreich koji je smatra prevulgarnom za njihov prije svega obiteljski brend

Čini se da je Rihannu tulumarenje i vulgarno odijevanje došlo glave jer je novi izvršni direktor Beiersdorfa (vlasnika Nivee) Stefan Heidenreich smatra preseksepilnom  za njihov prije svega obiteljski brend.

Pjevačica je prošle godine postala ambasadorica Nivee koja joj je sponzorirala turneju, "posudila" je njemačkom brendu svoju pjesmu "California King Bed" za reklame, a za 100. godišnjicu brenda Rihanna je pozirala gola. No, prema svemu sudeći, njihovu je prijateljstvu došao kraj.

– Rihanna više nema šanse... Ne znam zašto bi Nivea uopće surađivala s njom i kako se ona uklapa u naš brend. Nivea je prije svega obiteljski brend iza kojeg stoje povjerenje i odgovornost – rekao je Heidenreich njemačkom Weltu.

Suradnja s Niveom mladoj je pjevačici i te kako "podebljala" bankovni račun pa je tako dospjela i na četvrto mjesto Forbesova popisa najbolje plaćenih zvijezda mlađih od 30 godina. Rihanna je zasad ovo komentirala stavljanjem Heidenreichove fotografije na Twitter ispod koje je napisala: "Nikakav komentar nije potreban".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije