Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijeljene reakcije

Restoran postavio lutke da se gosti ne osjećaju usamljeno: 'To je jezivo!'

Instagram
14.05.2020.
u 13:30

Lutke su odjevene u odjeću iz četrdesetih godina prošloga stoljeća te služe kako bi se gosti osjećali manje neugodno i usamljeno u polupraznom restoranu

Diljem svijeta popuštaju se mjere uvedene zbog pandemije koronavirusa, poput otvaranja kafića i restorana. Tako se i u Washingtonu krajem svibnja planiraju otvoriti restorani, ali atmosfera u njima neće biti ista kao prije. To je zato što će jedan restoran u Washingtonu provoditi mjere fizičke udaljenosti tako što će staviti lutke da sjede za praznim stolovima, prenosi Daily Mail. 

Glavni šef restorana, Patrick O’Connell, nada se da će se gosti tako osjećati manje usamljeno te da će im lutke pomoći da u restoranu bude bolja i življa atmosfera. Iako se njihov restoran otvara tek 29. svibnja, cijelo osoblje već je pripremilo izgled restorana i lutke, koje su obukli u odjeću iz 40-ih godina prošlog stoljeća, dobivenu od obližnjeg kazališta. 

Lutke su postavljene za stolovima tako da izgledaju kao da uživaju u večeri. No osoblje smatra da će one pomoći da se gosti pridržavaju propisanih pravila, ali da se neće osjećati neugodno u praznom restoranu. Uz to osoblje će imati posebne zaštitne maske koje na sebi imaju nacrtane osmijehe poznatih osoba, poput Marilyn Monroe i Georgea Washingtona.

Svoju ideju podijelili su na Instagramu, ali dobili su miješane reakcije. Dok su neki rekli da je ideja ‘odlična, genijalna i super’, drugi su je nazvali ‘previše jezivom’. “Ovo izgleda kao nešto iz horor filma”, komentirao je jedan korisnik. “Oprostite, ali ovo je previše jezivo za mene”, glasio je jedan komentar.

Upoznajte gospodina koji već 47 godina peče kestene na Cvjetnom trgu:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije