Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super savjeti

Razmišljate kako pećnici vratiti stari sjaj? Zaboravite sredstva, uzmite pjenu za brijanje

Shuttershock
02.07.2021.
u 09:27

Jeste li znali za ovu metodu čišćenja?

Mila koja dolazi iz Melbournea osvojila je mnoge TikTok korisnike i postala prava zvijezda na toj društvenoj platformi - sve zbog super trikova za čišćenje koje svakodnevno dijeli i koji, najvažnije, zaista djeluju - ljudi su se u njihovu korisnost uvjerili puno puta isprobavajući ih. 

U jednoj od novijih objava otkrila je kako se može vratiti stari sjaj pećnici - bez korištenja bilo kakvog sredstva za čišćenje! 

Sve što vam treba je krpa i pjena za brijanje. Da, nehrđajući čelik i staklo pećnice će izgledati savršeno čisto zahvaljujući ovom kozmetičkom proizvodu. Nanesite pjenu na krpu i očistite cijela vrata pećnice, pa isperite ostatke.

Pogledajte video:

@mama_mila_

3 inexpensive home hacks that will change the way you clean 🌿 which one will you try first? #hometips #homehacks

♬ Latch - Disclosure

Podijelila je još dva trika u istom videu:

1. Kako iz kante za smeće ne bi dopirali neugodni mirisi, uzmite jednu vatu i na nju nanesite omiljeno eterično ulje. Stavite je na dno kante, pa preko vreću za smeće.

2. Za čišćenje stakla tuš kabine također ne morate kupovati neka sredstva. Pomiješajte bijeli ocat, deterdžent za suđe i ulje čajevca u bocu s raspršivačem. Poprskajte po staklu i obrišite krpom - sjaj je zagarantiran, prenosi Daily Mail.

Izbjegavajte pretjerano čišćenje - sterilni domovi nisu uvijek najzdraviji

1/1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije