Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dom & Vrt

Radni kutak za muškarca koji zna cijeniti fine komade

stol
18.11.2012.
u 15:37

Korištene boje su crna, srebrna i bijela, a one su i najčešći izbor muškaraca.

Da muški stanovi i radne sobe ne moraju nužno biti monotoni prostori bez duše i dekoracija, pokazala nam je savjetnica za uređenje i voditeljica trgovine Mushroom Monika Stojanova.

U kutu stana na kojem je zid ukrašen kamenom opekom i prebojen bijelom bojom Monika je smjestila radni stol (11.700 kn), a njezin je izbor bio vrlo jednostavan komad mat crne boje sa zanimljivo obloženim kutovima od metala te ladicama koje plijene pozornost ručicama nalik onima na brodskom namještaju. Stolac na kotačićima je od crne kože i kromiranih ručki.

Korištene boje su crna, srebrna i bijela, a one su i najčešći izbor muškaraca. Svi detalji koji se koriste u uređivanju su varijante tih boja – od sive do srebrne, od okvira za slike do ukrasnog modela aviona (1800 kn) i pehara. Jedini komad za koji se može reći da nije izrazito muški jest stolna lampa (oko 3000 kn) koja ima zanimljiv crno-bijeli prugasti uzorak. Stalak za boce (3700 kn) zanimljiva dizajna čak i bez boca sjajan je ukras u radnoj sobi. U domaćim trgovinama potražili smo neka od jeftinijih rješenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije