Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prvi Lunilou dućan otvara vrata na prestižnoj lokaciji Kaptol centra

Lunilou
Foto: Marko Mihaljević
1/10
18.12.2023.
u 11:41

S ponosom najavljujemo otvorenje prvog Lunilou dućana na ekskluzivnoj lokaciji Kaptol centra. Ovo otvorenje predstavlja značajan korak za brend Lunilou, koji se ističe svojom posvećenošću modnoj održivosti i inovativnom pristupu u svijetu maloprodaje.

Lunilou je brend posvećen kreiranju odjeće i proizvoda koji su ne samo estetski privlačni, već i etički proizvedeni. Sa snažnim fokusom na održivost, Lunilou koristi materijale koji su ekološki prihvatljivi i promiče prakse koje minimiziraju utjecaj na okoliš. Ova filozofija se odražava u svakom aspektu njihovog poslovanja, od dizajna do proizvodnje, a sada i u dizajnu lunilou prvog dućana.

Na svečanom otvorenju, Izabel Kovacic, osnivačica Lunilou, izrazila je svoju zahvalnost: "Ovaj trenutak predstavlja kulminaciju mnogih godina rada, strasti i posvećenosti. Želim se od srca zahvaliti svim našim vjernim kupcima i nevjerojatnom timu koji je omogućio ovaj san. Bez vaše podrške, naša vizija modno održivog svijeta ne bi bila moguća."

Foto: Matej Rebernišak, Mavoar Projects

Dizajn interijera, djelo arhitektice Ive Pauzar, odražava izuzetan osjećaj za stil i prirodu. Neutralni tonovi i sirovi materijali poput drva i kamena stvaraju topao i pozivajući ambijent. Svojim talentom, Iva Pauzar je stvorila prostor koji je istovremeno modern i prirodan.

Svečanost otvorenja privukla je mnoga poznata lica i prijatelje Izabel, čime je dodatno istaknuta važnost i prestiž ovog događaja. Dizajn interijera Ive Pauzar, i impresivan "photo wall" Josipe Skoblar iz JS Ateliera, samo su neki od elemenata koji su upotpunili ovu iznimnu večer.

Foto: Matej Rebernišak, Mavoar Projects

Glazbenu notu večeri postavio je Marko Tolja svojim izvedbama, čime je doprinio stvaranju nezaboravne blagdanske atmosfere.

Lunilou dućan u Kaptol centru simbolizira spoj umjetnosti, dizajna, mode i održivosti, nudeći jedinstveno iskustvo kupovine koje prelazi granice tradicionalnog retaila.

Pozivamo vas da posjetite ovaj jedinstveni prostor i sami doživite lunilou viziju održive mode.

Foto: Matej Rebernišak, Mavoar Projects

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije