Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optička iluzija

Prva stvar koju primijetite na fotografiji otkrit će vam što stvarno želite u ljubavi

Pinterest
18.06.2021.
u 09:30

Sve što trebate jest pogledati fotografiju i zapamtiti što ste prvo ugledali

Kada su u pitanju naša iskustva i snovi o vezama i zaljubljivanju, svi imamo različite ideje i planove, slično kao što ljudi s različitim osobinama gledaju optičku iluziju i vide vrlo različite stvari. Ovaj test osobnosti osmišljen je kako bi vam pomogao da prepoznate vlastite skrivene snove o ljubavi, a sve što trebate jest pogledati fotografiju i zapamtiti što ste prvo ugledali, piše Your Tango.

Foto: Pinterest

Optička iluzija koja je zaludjela Internet: Pomiče li se dijamant ili ne?

1/1

Ako ste prvo vidjeli žensko lice, vaš tajni san o ljubavi je da će vas ona upotpuniti. Znate da ljubav može funkcionirati samo kada se oboje trudite da ta ljubav raste, ali vi sanjate magičnu ljubav koja će vas upotpuniti kao osobu. 

Ako ste prvo primijetili leptire, vaše razmišljanje o ljubavi jest da ona može pobijediti sve. Iako su se vaši roditelji možda razveli, a i sami ste imali loše veze, ne možete se otresti osjećaja da ljubav, ako je dovoljno istinita i dovoljno jaka, može na svom putu svladati sve prepreke.

Ako ste prvo primijetili cvijeće, vi ste iznimno romantična osoba i takvu osobu tražite i za sebe. Volite da vam netko pokloni svu svoju pažnju, daruje vam poklone i naklonost. Iako romantika nije stalna, vaša veza ne jenjava, već samo te romantične trenutke čini još posebnijim.

Ako ste prvo vidjeli nebo, vi gledate na ljubav kao na fizičku povezanost. Iznimno vam je važno da je u vašoj vezi dovoljno seksualne povezanosti i fizičke privlačnosti. Naravno, fizička privlačnost je iznimno važna u vezi, ali čak i u najstrastvenijim vezama fizička strana vaše ljubavi može imati svoje uspone i padove.

Dvojica Osječana za djecu s teškoćama iz Vukovara biciklom išli do Bruxellesa: "Najlakše je pronaći kome pomoći! Potrebite djece ima koliko hoćete."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije