Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrlo korisno

Proradio prvi luftomat na Jadranu: Do mile volje pušite svoje jednoroge, labudove i pizze

Facebook/Luftomat
09.08.2019.
u 15:31

Kao što i samo ime kaže, ovaj uređaj upotrebljava se za napuhavanje raznih zračnih madraca

Luftići raznih oblika ponovno su popularni, a njihovo napuhavanje poprilično je naporno. Ipak, sada postoji posebna naprava koja olakšava cijelu stvar, a postavljena je na poznatoj plaži Zlatni rat na Braču. 

Radi na principu ubacivanja kovanica, a za napuhati ili ispuhati luftić potrebno je samo dvije minute. Pokreće ga veliko turbopuhalo koje se inače koristi u autopraonicama i bazenima, a jednostavno je za korištenje. 

"U utor se stavi kovanica kojom se plaćaju minute korištenja, odgovarajući nastavak umetne se u luftić i zatim stisne tipka “napuhivanje” ili “ispuhivanje”, rekao je za Večernji list Nikola Klišanin. 

Da se radi o posebnom izumu, svjedoči i društvo inovatora koje je prošle godine na sajmu inovacija INOVA nagradilo luftomat zlatnom medaljom.

Pogledajte koliko muškarci znaju o ženskim beauty proizvodima: 

Komentara 2

AR
Archangel
16:52 09.08.2019.

Čitam i ne vjerujem!!! Pumpanje luftića na nožni pogon he jadna od čari dolaska na plažu

Avatar Luring
Luring
19:08 09.08.2019.

bueno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije