Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo i lako

Profesionalan kuhar otkrio kako izvaditi ljusku iz bjelanjaka koja upadne tijekom razbijanja jaja: 'Uspijeva svaki put'

TikTok
27.07.2021.
u 16:30

Mnogi su ostali oduševljeni njegovim jednostavnim trikom, ali i priznali kako im nikada nije palo na pamet ovako koristiti ljusku

Britanski kuhar Robbie Bell koji je glavni chef u popularnom restoranu u Melbourneu u Australiji otkrio je najlakši i najbrži način kako izvaditi male krhotine ljuske od jaja ako vam upadnu u bjelanjak tijekom razbijanja ili odvajanja bjelanjaka od žumanjaka.

“Ovo je sjajan mali savjet. Najbolji način uklanjanja ljuske jajeta iz bjelanjaka jest korištenje polovice ljuske koju ste upravo razbili. Uspijeva svaki put”, rekao je u svom TikTok videu kojeg je prenio Daily Mail.

@robbiebell8

This is great little tip. ##foodhack ##chefstips

♬ original sound - 🔪 Robbie Bell 🥘

U videu, koji je pregledan više od 30 tisuća puta, Bell jednom polovicom ljuske izvadi komadić ljuske koji mu je upao u bjelanjak. Sve što napravi je ljusku umoči u bjelanjak te uhvati komadić koji po njemu pliva.

Mnogi su ostali oduševljeni njegovim jednostavnim trikom, ali i priznali kako im nikada nije palo na pamet koristiti ljusku. “Zakasnio si 20 godina. Zašto mi to netko nije rekao ranije?”, pitao se jedan korisnik, dok je jedna korisnica rekla. “Uvijek sam samo s prstima vadila te komadiće.”

Originalan koncept zdravih obroka sjajan je novitet na hrvatskom gastro tržištu:

1/8
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije