Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIVA donosi

Pročitajte što Nikolina Ristović otkriva o sebi i kakav je to bio stil Nine Badrić

Nikolina Ristović
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
14.03.2014.
u 11:23

Saznajte što sve možete pročitati u novom broju Dive koja izlazi subotom u Večernjem listu

U novom broju Dive zanosna voditeljica Nikolina Ristović glavna je zvijezda modnog editorijala s potpisom fotografa Borisa Poljičanina koji je posveta donjem rublju.

Pozirajući za Divu voditeljica je naglasila i kako je svaki dan u kojem ne učini nešto dobro za drugoga izgubljen dan.

Magazin donosi vodič za kombiniranje bijele torbe, jednobojne haljine, trendi boju petroleja, odjeću s brojkama i slovima te po prvi put analizu stilskog CV-a jedne poznate osobe. Ovog puta u središtu pozornosti bio je stil pjevačice Nine Badrić.

Proljetni make-up traži nove boje, a Diva donosi pregled svega što za ovu sezonu predlažu kozmetički divovi. Nadahnuta izložbom u National Portrait Gallery u Washingtonu Diva je pokušala odgovoriti i na pitanje kako biti cool te tko su najveći svjetski cooleri. Sinatra, Madonna, Huges? Istražite u subotnjoj Divi.

Gastro priča vodi nas u Italiju gdje se preko sto godina s uspjehom proizvodi čudotvorni amaro Fernet-Branca.

Foto: Diva

Ključne riječi

Komentara 1

AS
antun sklepic
14:53 14.03.2014.

isto ko i seve zaboravile da ih vrijeme gazi,ipak su ove od 20-setak dog. puno slađe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije